Ο αριθμός των θαυμαστών της Camila Cabello αυξάνεται διαρκώς. Με τον Elton John προστίθεται ένας ακόμη στον κατάλογο.

Απομένουν μερικές μέχρι τον πρώτο δίσκο της Camila Cabello, που κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου και η ανερχόμενη pop star ήδη δέχεται φιλοφρονήσεις.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και πιανίστας Elton John αποδεικνύεται μεγάλος θαυμαστής της εικοσάχρονης τραγουδίστριας, παρόλο που τους χωρίζει μισός αιώνας ηλικίας.

Ο 70χρονος θρύλος της μουσικής έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στο «Beats 1» του Apple Music, όπου μίλησε για την επιτυχία της Camila έως τώρα, προβλέποντας ότι θα έχει μία «καταπληκτική χρονιά» μετά την τεράστια απήχηση του «Havana».

«Η Camila Cabello μόλις έκανε τεράστια επιτυχία με το “Havana”, νομίζω ότι θα έχει ένα καταπληκτικό έτος επειδή είναι τόσο υπέροχη, τόσο διασκεδαστική και έχει εξαιρετική φωνή και εξαιρετική συμπεριφορά», σχολίασε ο Elton John.

«Νομίζω ότι το 2018 θα είναι μία εκπληκτική χρόνια γι’ αυτήν, δεν την έχω συναντήσει ποτέ, δεν της έχω μιλήσει ποτέ, αλλά την αγαπώ», συμπλήρωσε.

Elton John - Hit Channel

Τι θα της έλεγε εάν είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Camila Cabello από κοντά;

«Εάν της μιλούσα, θα έλεγα μόνο: “Συγχαρητήρια, με κάνεις χαρούμενο. Τα τραγούδια σου με κάνουν να χαμογελώ.” Απλά αγαπώ αυτή τη διάθεση, υπάρχει μία ζωντάνια εδώ που με κάνει να νιώθω καλά. Με κάνει να θέλω να σηκωθώ και να χορέψω», απάντησε ο Elton John.

Η αντίδραση της Camila Cabello ήταν γεμάτη ενθουσιασμό: «Μου έφτιαξε τη χρονιά και είναι μόνο Ιανουάριος. Σε αγαπώ», έγραψε στο Instagram.

Γνωρίστε ένα προς ένα τα τραγούδια
από το νέο άλμπουμ της Camila Cabello

Camila Cabello - Camila (featured) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας