Η Camila Cabello μοιράζεται το νέο single «Easy»

Κάθε κυκλοφορία από το νέο άλμπουμ της Camila Cabello αποτελεί μία έκπληξη.

Η Camila Cabello αποκαλύπτει το single «Easy», τον επόμενο προάγγελο του άλμπουμ «Romance».

Το «Easy» σηματοδοτεί το τέταρτο κατά σειρά δείγμα από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Camila, χαρακτηριστικό το οποίο προβλέπεται να είναι η πολυμορφία του ήχου του.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε την ευκαιρία να γνωρίζουμε ορισμένα κομμάτια από τον πολυδιάστατο κόσμο του «Romance» απολαμβάνοντας το συναισθηματικό «Shameless», το μελωδικό «Liar» και το ρυθμικό «Cry For Me».

Μαζί με το «Easy» που μόλις κυκλοφόρησε, αποτελούν τέσσερα τραγούδια που μας δίνουν τη δυνατότητα να αφουγκραστούμε τον δαιδαλώδη συναισθηματικό κόσμο της Camila Cabello.

Κάθε τραγούδι που έρχεται στην επιφάνεια είναι ένα κλειδί το οποίο ξεκλειδώνει από ένα τμήμα του πολύπλοκου μηχανισμού που βρίσκεται στην καρδιά της τραγουδίστριας.

Η Camila Cabello περιγράφει με το «Easy» τους τρόπους με τους οποίους ο έρωτας τη βοήθησε να αγαπήσει τον εαυτό της και να νιώσει για πρώτη φορά πως αγαπιέται.

«Ο έρωτας είναι το πιο ιερό, πολύτιμο πράγμα για εμένα», δήλωσε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «ELLE», περιγράφοντας τις αλλαγές στη ζωή της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Με την παραγωγή του «Easy» έχουν ασχοληθεί οι Carter Lang, Westen Weiss, Frank Dukes και Louis Bell.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here