Τα φωνητικά της Camila Cabello είναι μαγία!

Το “Closer” των Chainsmokers είναι εύκολα μια από τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας. Δεν μας πιστεύετε; Το αποδεικνύουν τα 1,3 δισεκατομμύρια προβολές που μόνο το lyrics video έχει, από τότε που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016.

Ωστόσο, μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε πραγματικά μια ευκαιρία η πρώην τραγουδίστιρα των Fifth Harmony, Camila Cabello, να ήταν guest vocalist στο τραγούδι, στη θέση της μιας και μοναδικής Halsey.

Βλέπετε, αυτό τη στιγμή κάνει στο γύρω των social ένα video τραβηγμένο από το κινητό κάποιου, με την Camila να τραγουδάει το No.1 single “Closer”.

Check it out….

https://twitter.com/5HBrasil/status/843645775259361284

Η Camila Cabello αυτή τη στιγμή δουλεύει για το πρώτο της σολο άλμπουμ μετά την αποχώρηση από τις Fifth Harmony. Η ίδια έχει δήλωσε πως δουλεύει κυριολεκτικά με κάθε μεγάλο όνομα της music biz συμπεριλαμβανομένου του Shawn Mendes.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το “Hey Ma” ft. Pitbull & J Balvin από το soundtrack της ταινίας The Fate of the Furious. Ενώ τα πρώτα σόλο τραγούδια της πρέπει να τα περιμένουμε το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αφήστε το σχόλιό σας