Το γοβάκι της «Σταχτοπούτας» ταιριάζει στην Camila Cabello.

Η Camila Cabello δεν ήταν η εκλεκτή του Steven Spielberg για το remake του «West Side Story», ωστόσο θα κάνει ντεμπούτο στην υποκριτική πρωταγωνιστώντας σε μία κινηματογραφική διασκευή της «Σταχτοπούτας» (Cinderella).

Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter», σκηνοθέτης του έργου θα είναι η Kay Cannon, σεναριογράφος και των τριών ταινιών στο franchise του «Pitch Perfect».

Η Camila Cabello, η οποία ήταν υποψήφια φέτος για δύο βραβείο Grammy, δε θα αναλάβει μόνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά είναι πιθανό να συνεισφέρει και στη μουσική της ταινίας.

To «The Hollywood Reporter» υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη διασκευή της «Σταχτοπούτας» είναι εμπνευσμένη από μία πρωτότυπη ιδέα του James Corden, του παρουσιαστή του «The Late Late Show», ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τον Leo Pearlman.

O James Corden και ο Leo Pearlman είναι συνέταιροι στην εταιρεία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών «Fulwell 73».

Αν και δεν είναι γνωστές ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, το δημοσίευμα του «THR» σημειώνει ότι η ταινία θα είναι «μια σύγχρονη επανεξέταση της παραδοσιακής ιστορίας του ορφανού κοριτσιού με την κακιά μητριά, με μία έξτρα κλίση προς το μιούζικαλ.»

Η Camila Cabello δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις φήμες.

Αφού ολοκλήρωσε το 2018 με «Havana» να αναδεικνύεται στο single με τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως και να αποτελεί επίσης το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα για την προηγούμενη χρονιά, αυτήν την περίοδο είναι στο στούντιο και ηχογραφεί το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας