Κάθε ζωντανή παρουσίαση του «Havana» είναι διαφορετική, χωρίς να στερεύει από φαντασία και ευρηματικότητα η Camila Cabello.

Η Camila Cabello αναπαρέστησε στη σκηνή των iHeartRadio Music Awards 2018, την Κυριακή 11 Μαρτίου, το αξέχαστο video clip της Madonna για την επιτυχία «Material Girl».

Η 21χρονη τραγουδίστρια απέτισε φόρο τιμής στη «Βασίλισσα της Pop», η οποία διαθέτει μία καριέρα τριών δεκαετιών και αποτελεί υπόδειγμα για κάθε φερέλπιδα pop star.

Η Camila Cabello ήταν πλαισιωμένη από μία ομάδα χορευτών, ντυμένη με ένα σύνολο παρόμοιο με το εμβληματικό ντύσιμο σε ροζ χρώμα της Madonna στο φημισμένο video clip του 1984, που σκηνοθέτησε η Mary Lambert, ακολουθώντας πιστά τις κινήσεις της χορογραφίας.

Παρόλο που η εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη από το «Material Girl», στην πραγματικότητα η Camila έδωσε το δικό της στίγμα επάνω στη σκηνή του «The Forum» στο Λος Άντζελες και τραγούδησε μαζί τον Young Thug το smash hit «Havana», κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ευρηματική παρουσίαση.

«Κάθε φορά που τραγουδώ αυτό το τραγούδι, κάνω κάτι διαφορετικό και σήμερα πρόκειται να είναι πολύ διαφορετικό επίσης, έτσι είμαι πραγματικά, πραγματικά ενθουσιασμένη», ανέφερε πριν την έναρξη της τελετής απονομής.

Camila Cabello - Material Girl - iHeartRadio Music Awards 2018 - Hit Channel

Η ανερχόμενη αστέρας μετρούσε πέντε υποψηφιότητες συνολικά στα φετινά iHeartRadio Music Awards, σε κατηγορίες όπως ο «Καλύτερος Νέος Pop Καλλιτέχνης» και το «Καλύτερο Σόλο Breakout».

Επιπλέον, είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων ότι θα παραλάμβανε το λεγόμενο «Fangirls Award», το οποίο τιμά τη γυναίκα καλλιτέχνη που δείχνει φιλοδοξία, πάθος και ισχυρή αίσθηση αυτοεκτίμησης, καθώς ξεπερνά τα όρια με τη μουσικής της και διαδίδει μηνύματα ενόσω εμπνέει τους θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο.

Πιο ερωτική από ποτέ η Camila Cabello
στο video clip του «Never Be The Same»

Camila Cabello - Never Be The Same (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας