Άλλοι μετρούν αντίστροφα για τη Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, όμως η Camila Cabello μετρά αντίστροφα για το νέο άλμπουμ της.

Η Camila Cabello αποκαλύπτει τα τραγούδια του πολυαναμενόμενου, παρθενικού δίσκου της!

Παρόλο που πριν μερικές ώρες η ανερχόμενη pop star διατεινόταν ότι δεν είχε πάρει ακόμη οριστική απόφαση για το περιεχόμενο του άλμπουμ, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να κοιμηθεί» από την πίεση του χρόνου, τελικά μοιράζεται τις επιλογές στις οποίες κατέληξε.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Camila Cabello φέρει τον άμεσο και προσωπικό τίτλο «Camila» και κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου από τις Syco και Epic Records / Sony Music, ώστε να ξεκινήσει επίσημα το ταξίδι.

Το άλμπουμ περιέχει το διεθνές mega-hit «Havana» που παρέμεινε επί πέντε διαδοχικές εβδομάδες στο Νο1 του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο2 του αμερικανικού «Billboard Hot 100». Συγχρόνως, το «Havana» είναι μία ανάσα από την κατάκτηση της πρωτιάς στο διεθνές Airplay Chart της Ελλάδας.

Στο «Camila» θα συναντήσουμε επίσης τα ολοκαίνουρια τραγούδια «Never Be The Same» και «Real Friends» που ακούσαμε πρόσφατα για πρώτη φορά.

Τα τραγούδια του «Camila»

1. Never Be the Same
2. All These Years
3. She Loves Control
4. Havana (feat. Young Thug)
5. Inside Out
6. Consequences
7. Real Friends
8. Something Gotta Give
9. In The Dark
10. Into It
11. Never Be the Same (Radio Edit)

Ένα από τα τραγούδια που δε συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο, είναι η πρόσφατη συνεργασία της Camila Cabello με το EDM δίδυμο των Grey στο «Crown», για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας «Bright».

Η Camila Cabello μοιράζεται τα δύο νέα singles
«Never Be The Same» και «Real Friends»

Camila Cabello - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας