Μία ανεπανάληπτη επίδοση σημειώνει η Camila Cabello με το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της και γίνεται μέλος μία ξεχωριστής ελίτ.

Ο παρθενικός δίσκος της Camila Cabello κυκλοφόρησε και έχει συναρπάσει το κοινό σχεδόν σε κάθε γωνία του πλανήτη.

Το «Camila» αποδεικνύει έμπρακτα ότι ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες δουλειές της φετινής σεζόν και πριν προλάβει καν να συμπληρώσει ένα εικοσιτετράωρο διάθεσης στις ψηφιακές πλατφόρμες, κατόρθωσε να καταρρίψει με εντυπωσιακό τρόπο μία μοναδική επίδοση.

Μέσα σε λίγες ώρες μόνο κυκλοφορίας, ο νέος δίσκος της Camila Cabello κατέκτησε το Νο1 σε εκατό χώρες στο iTunes, συμπεριλαμβανομένου Ελλάδας και Κύπρου, θεσπίζοντας καινούριο ρεκόρ. Είναι το πρώτο ντεμπούτο άλμπουμ καλλιτέχνη που επιτυγχάνει αυτό τον αριθμό στα χρονικά της ψηφιακής διανομής.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση από ντεμπούτο άλμπουμ άνηκε στο Harry Styles, έχοντας φτάσει στην πρώτη 84 χωρών ανά τον κόσμο.

Συνολικά, μόνο έντεκα δισκογραφικές δουλειές έχουν αναρριχηθεί στο Νο1 εκατό χωρών και οι τελευταίες περιπτώσεις ήταν το «reputation» της Taylor Swift (2017), το «÷» (Divide) του Ed Sheeran (2017),το «Lemonade» (2016) της Beyoncé και το «25» της Adele (2015). Πλέον το πάνθεον συμπεριλαμβάνει και το «Camila».

Η Camila Cabello γιόρτασε την επιτυχία με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα (και μερικές… κροκέτες):

Η μάχη προβλέπεται μεγάλη για την κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200». Το soundtrack album της κινηματογραφικής ταινίας «The Greatest Showman» είναι ήδη επικεφαλής της κατάταξης. Θα κάνει ντεμπούτο στο Νο1 το «Camila»;

Με ένα αιθέριο μείγμα pop, R&B και λάτιν ακουσμάτων, ο παρθενικός δίσκος της Camila Cabello επηρεάζεται από τις κουβανικές ρίζες της και σμιλεύει την ταυτότητά της ως σόλο τραγουδίστρια.

«Αποφάσισα να το ονομάσω με το όνομά μου, επειδή είναι εδώ τελείωσε αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Ξεκίνησε με την ιστορία κάποιου άλλου, τελείωσε με εμένα να βρίσκω το δρόμο πίσω στον εαυτό του», είχε σχολιάσει η ανερχόμενη pop star.

Το μήνυμα της Camila Cabello
προς τους θαυμαστές και οι κριτικές για το «Camila»

Camila Cabello - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας