Σε κυνήγι με το χρόνο έχει επιδοθεί η Camila Cabello, ώστε να προλάβει να επιλέξει τα τραγούδια του  πρώτου δίσκου της.

Μας χωρίζουν τρεις εβδομάδες από την ημέρα που θα ακούσουμε το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Camila Cabello, όμως η ανερχόμενη pop star δεν έχει καταλήξει ακόμη σε απόφαση για τα τραγούδια που θα επιλέξει.

Το «Camila» κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου 2018 από τις Syco και Epic Records / Sony Music και ήδη έχουμε γευτεί μία δυνατή δόση.

Με όπλο τη διεθνή επιτυχία του «Havana», η Camila Cabello μοιράστηκε πρόσφατα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα «Never Be The Same» και «Real Friends», τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στον παρθενικό δίσκο της.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι γνωστός κανένας άλλος τίτλος από τα υπόλοιπα εφτά τραγούδια. Όπως προκύπτει, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η τελική σύνθεση του «Camila».

Η Camila Cabello ανάρτησε ένα βίντεο στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα όπου προσπαθεί να αποφασίσει ποια τραγούδια θα πάρουν το «πράσινο φως» και ποια θα είναι η σειρά με την οποία θα τοποθετηθούν στο «Camila».

«Μένει λιγότερο από ένας μήνας… δεν μπορώ να κοιμηθώ», έγραψε η 20χρονη τραγουδίστρια, εκδηλώνοντας την πίεση που νιώθει.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Camila Cabello συνεργάστηκε με το EDM δίδυμο των Grey στο «Crown», ένα τραγούδι από το soundtrack της ταινίας «Bright».

Η Camila Cabello συναντά τους Grey στο «Crown»

Camila Cabello - Guess 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας