«Η ομάδα της προσπάθησε να με δυσφημίσει»

Κρατηθείτε γερά γιατί  έχουμε φρέσκες καυτές ειδήσεις. Μετά από πολλές φήμες και κουτσομπολιά, ο Calvin Harris τελικά αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή σχετικά με το θέμα Taylor Swift και προετοιμαστείτε επειδή είναι τα λόγια του είναι φωτιά.

Ο Σκοτσέζος DJ/παραγωγός επιβεβαίωσε ότι η Taylor Swift έγραψε και τραγούδησε την αρχική έκδοση του «This is what you came for». Μετά το χωρισμό τους όμως τη Taylor αντικατέστησε η Rihanna και το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία που όλοι γνωρίζουμε.

Και υπάρχει και συνέχεια. Σε ένα ξέσπασμά του στο Twitter, ο Calvin στράφηκε ανοιχτά στη Tay, τονίζοντας ότι αυτή και η ομάδα της προσπάθησε να τον δυσφημίσει.

Τέλος, ο DJ έχει μια συμβουλή για την TayΤay: που της λέει να ζήσει το νέο της ειδύλλιο με τον Tom Hiddleston, χωρίς να προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη του πρώην της.

Και τα tweet γεμάτα φαρμάκι του Calvin δε σταματάνε εδώ. Ο διάσημος παραγωγός αναφέρεται επίσης στην εχθρότητα μεταξύ Katy Perry και Taylor Swift.

«Ξέρω ότι τώρα θα πρέπει να δυσφημήσεις κάποιον όπως τη Katy κ.α., λυπάμαι όμως δεν είμαι αυτό του είδος άντρας. Δεν θα στο επιτρέψω»

Μμμ… Τι έχετε να πείτε για όλο αυτό;

Αυτοί είναι οι πρώην της Taylor Swift

Αυτοί είναι οι πρώην της Taylor Swift

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ