Το νέο τραγούδι του Calum Scott είναι ιδανική αφιέρωση στους ανθρώπους που καλυτερεύουν τις ζωές μας.

Ο Βρετανός τραγουδιστής – τραγουδοποιός Calum Scott κυκλοφορεί το νέο single «You Are The Reason».

Η συναισθηματικά φορτισμένη μπαλάντα πιάνου γράφτηκε από τους Scott, Jon Maguire και Corey James Sanders, σε παραγωγή του Fraser T Smith (Adele, Ellie Goulding). Ο παρθενικός δίσκος του 29χρονου θα γίνει πραγματικότητα την άνοιξη του 2018 από την Capitol Records. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

Το «You Are The Reason» ξεκίνησε ως ένα εντελώς διαφορετικό τραγούδι από αυτό που είναι τώρα. Αρχικά γράφτηκε από μία εύθραυστη πλευρά άγχους και χωρίς να υπάρχει γνώση της αιτίας του, το τραγούδι άρχισε να γίνεται το «Without A Reason».

«Αλλά καθώς συνεχίζαμε να γράφουμε, συνειδητοποιήσαμε πως κάθε σχέση έχει δύσκολες στιγμές, αλλά εσύ κολλάς σε αυτή, επειδή η αγάπη που αισθάνεσαι εκ βάθους για το άλλο πρόσωπο υπερισχύει όλων των άλλων», λέει ο Calum Scott. «Έγραψα αυτό το τραγούδι για να πω “ευχαριστώ” σε εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που κάνουν τις ζωές μας καλύτερη, απλά επειδή υπάρχουν σε αυτές.»

Ακούστε παρακάτω την «1 Mic 1 Take» ζωντανή εκτέλεση του «You Are The Reason» στα θρυλικά «Abbey Road Studios» του Λονδίνου:

Το «You Are The Reason» ακολουθεί τα βήματα των δύο προηγούμενων singles του Calum Scott, του «Rhythm Inside» με πάνω από 24 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και τη σπαραχτική έκδοση για το «Dancing On My Own» της Σουηδής Robyn.

Το «Dancing On My Own» ήταν το εμπορικότερο single από Βρετανό σόλο καλλιτέχνη στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2016. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος για το «Καλύτερο Single» στα BRIT Awards. Το «Dancing On My Own» εισήλθε γρήγορα στα charts περισσότερων από 34 χωρών στο Spotify, με αποκορύφωμα το Νο1 του Viral Chart σε έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένου των ΗΠΑ.

Το «Dancing On My Own» διαθέτει 550 εκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο, ενώ το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 200 εκατομμύρια προβολές. Επίσης, βρέθηκε στο Νο1 του iTunes σε έντεκα χώρες και έγινε πλατινένιο σε τέσσερις.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, έκανε δικό του το Νο2 στην επίσημη κατάταξη πωλήσεων singles, ήταν το τραγούδι του καλοκαιριού με τα περισσότερα downloads και κατατάχθηκε ως ένα από τα τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ραδιόφωνα για το 2016.

Ακούστε παρακάτω τη studio έκδοση του «You Are The Reason»:

Calum Scott - «You Are The Reason» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

[Verse 1]
There goes my heart beating
Cause you are the reason
I’m losing my sleep
Please come back now

[Verse 2]
There goes my mind racing
And you are the reason
That I’m still breathing
I’m hopeless now

[Chorus]
I’d climb every mountain
And swim every ocean
Just to be with you
And fix what I’ve broken
Oh, cause I need you to see
That you are the reason

[Verse 3]
There goes my hands shaking
And you are the reason
My heart keeps bleeding
I need you now

[Verse 4]
If I could turn back the clock
I’d make sure the light defeated the dark
I’d spend every hour, of every day
Keeping you safe

[Chorus]
I’d climb every mountain
And swim every ocean
Just to be with you
And fix what I’ve broken
Oh, cause I need you to see
That you are the reason
You are the reason

[Outro]
I’d climb every mountain
And swim every ocean
Just to be with you
And fix what I’ve broken
Cause I need you to see
That you are the reason

Νωρίτερα φέτος, ο Calum Scott ολοκλήρωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη περιοδεία που ήταν επικεφαλής, με sold out εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Όσο βρισκόταν στην Αμερική, παρουσίασε το «Dancing On My Own» στις δημοφιλείς εκπομπές «Late Nigth with Seth Meyers», «The Ellen DeGeneres Show», «Good Morning America» και στο «Dancing With The Stars».

Κλείνοντας, ο Calum Scott συμμετέχει επιπλέον στο τραγούδι «Light Us Up» των Matrix & Futurebound που κυκλοφορεί.

Αφήστε το σχόλιό σας