Άξονα την αγάπη όλων των ειδών έχει το video clip του Calum Scott για το νέο τραγούδι του.

Ο επιτυχημένος Βρετανός καλλιτέχνης Calum Scott παρουσιάζει το video clip για το καινούριο τραγούδι «You Are The Reason», σε σκηνοθεσία του Frank Borin.

Το «You Are The Reason» είναι το πρώτο single από τον παρθενικό δίσκο του τραγουδιστή με τίτλο «Only Human», που κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου από την Capitol Records / Universal Music.

Το τραγούδι προσεγγίζει γρήγορα στα 20 εκατομμύρια streams παγκοσμίως συνδυαστικά, ενώ το lyric video συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές μέσα σε λίγες ημέρες.

Με τις υπογραφές των Calum Scott, Jon Maguire και Corey James Sanders, η συναισθηματικά φορτισμένη μπαλάντα πιάνου είναι ένα από τα πολυάριθμα τραγούδια σε παραγωγή του Fraser T Smith (Adele, Ellie Goulding) για το άλμπουμ. Συμβάλλουν επίσης οι παραγωγοί Jayson DeZuzio, Oak Felder, Oscar Gorres και Phil Paul.

Στο «Only Human» συμπεριλαμβάνονται τα δύο προηγούμενα singles του Calum Scott, τη σπαραχτική έκδοση για το «Dancing On My Own» της Σουηδής Robyn, που έφτασε στο Νο1 του iTunes σε 11 χώρες και το «Rhythm Inside» με περισσότερα από 25 εκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο, μαζί με το remix του Tiësto για το «Dancing On My Own».

Εκτός από 11 πρωτότυπα τραγούδια, το άλμπουμ περιέχει επίσης μία acoustic εκδοχή για το «Not Dark Yet» του Bob Dylan (1997).

Calum Scott - «You Are The Reason» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

[Verse 1]
There goes my heart beating
Cause you are the reason
I’m losing my sleep
Please come back now

[Verse 2]
There goes my mind racing
And you are the reason
That I’m still breathing
I’m hopeless now

[Chorus]
I’d climb every mountain
And swim every ocean
Just to be with you
And fix what I’ve broken
Oh, cause I need you to see
That you are the reason

[Verse 3]
There goes my hands shaking
And you are the reason
My heart keeps bleeding
I need you now

[Verse 4]
If I could turn back the clock
I’d make sure the light defeated the dark
I’d spend every hour, of every day
Keeping you safe

[Chorus]
I’d climb every mountain
And swim every ocean
Just to be with you
And fix what I’ve broken
Oh, cause I need you to see
That you are the reason
You are the reason

[Outro]
I’d climb every mountain
And swim every ocean
Just to be with you
And fix what I’ve broken
Cause I need you to see
That you are the reason

Το «Dancing On My Own» εισήλθε γρήγορα στα charts περισσότερων από 34 χωρών στο Spotify, με αποκορύφωμα το Νο1 του Viral Chart σε έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένου των ΗΠΑ. Τώρα είναι πλατινένιο σε τέσσερις χώρες. Ήταν το εμπορικότερο single από Βρετανό σόλο καλλιτέχνη στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2016 και ήταν υποψήφιο «Καλύτερο Single» στα BRIT Awards.

Το «Dancing On My Own» διαθέτει 550 εκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο, ενώ το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 235 εκατομμύρια προβολές.

Το 2017, ο Calum Scott ολοκλήρωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη περιοδεία που ήταν επικεφαλής, με sold out εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Όσο βρισκόταν στην Αμερική, παρουσίασε το «Dancing On My Own» στις δημοφιλείς εκπομπές «Late Nigth with Seth Meyers», «The Ellen DeGeneres Show», «Good Morning America» και στο «Dancing With The Stars».

Αφήστε το σχόλιό σας