Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music «Caliente»: Το καινούργιο hit των Mente Fuerte, Hawk και Baghdad

«Caliente»: Το καινούργιο hit των Mente Fuerte, Hawk και Baghdad

-

Δες και αυτά

Το «Caliente» είναι η νέα hip-hop επιτυχία που ξεχωρίζει στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το Νο. 1 καλοκαιρινό hit των Mente Fuerte, Hawk, Baghdad, που κυκλοφορεί από την OffBeat Records, έχει σαρώσει ήδη τα charts.

Το «Caliente» έχει πάρει την πρωτιά στις τάσεις του ελληνικού και κυπριακού YouTube, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο μόλις μέρες.

Το τραγούδι έχει κατακτήσει επίσης και την πρώτη θέση στα επίσημα μουσικά charts του Spotify Greece Top 50 και της Apple Music Greece Top 100 με συνολικά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams από την ημέρα της κυκλοφορίας του, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Το πολυαναμενόμενο τραγούδι «Caliente» ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, καθώς είχε ήδη φτάσει το 1 εκατομμύριο προβολών ως fanmade video που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ανεπίσημα με πλάνα από lives του Mente Fuerte, του Hawk και του Baghdad.

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού στα ψηφιακά καταστήματα, όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία, το «Caliente» απέκτησε ένα άκρως μεθυστικό και καλοκαιρινό video clip παραγωγής της Crystal View, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ταλαντούχου σκηνοθέτη Angel Saft.

Τη μουσική υπογράφει ο Baghdad και τους στίχους οι Mente Fuerte και Hawk.

Αφήστε το σχόλιό σας