Επιλεγμένοι Έλληνες καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν τους Calexico στις δύο συναυλίες τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Οι αξιαγάπητοι Calexico θέλοντας να τιμήσουν την εικοσαετή σχέση τους με την Ελλάδα και το καλλιτεχνικό της δυναμικό, αποφάσισαν να καλέσουν ως guest στις δύο τους παραστάσεις τους στο Ηρώδειο κάποιους από τους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν συναντήσει σε αυτή την πορεία.

Έτσι, λοιπόν, στην σκιά της Ακρόπολης την Τρίτη 3 Ιουλίου θα βρεθούν μαζί τους για ένα όμορφο στιγμιότυπο μέλη των ΤΑΚΙΜ, με τους οποίους μάλιστα έχουν ηχογραφήσει μία εξαιρετική εκδοχή του «Stray».

Η γλυκύτατη και πολυτάλαντη Ανδριάνα Μπάμπαλη θα είναι μαζί τους και τις δύο βραδιές (3 και 4 Ιουλίου).

Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί μαζί τους, αλλά χάρη στην βοήθεια της τεχνολογίας και του ασύρματου κόσμου προβάρει μαζί τους δύο Calexico ντουέτα και μία διασκευή – έκπληξη.

Από την Familia De Calexico αυτά τα δύο βράδια, δε θα μπορούσε να λείψει η Μόνικα, που είχε ανοίξει τις συναυλίες τους στην Ελλάδα το 2006, ενώ στον πρώτο της δίσκο συμμετείχε ως τρομπετίστας ο Martin «Calexico» Wenk.

Οι συμμετοχές αυτές, παρά το ότι θα είναι ολιγόλεπτες, έχουν μεγάλη σημασία για τους «Αριζόνιους» φίλους μας που τις αγκαλιάζουν σαν ένα φόρο τιμής στην αγάπη που συνδέει τις δύο κουλτούρες.

Ετοιμαζόμαστε για δυο υπέροχες βραδιές.

Οι Calexicο θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας