Οι σχέσεις της Camila Cabello με τις Fifth Harmony πέρασαν από τρικυμία, αλλά φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί.

Η Camila Cabello ανέφερε ότι πλέον διατηρεί καλές σχέσεις με τις πρώην συνεργάτιδες της από τις Fifth Harmony.

Στο περιθώριο των MTV Video Music Awards 2018, όπου κέρδισε τα δύο κορυφαία βραβεία της διοργάνωσης, η 21χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο «Access Online» και εξομολογήθηκε: «Απλά δε μου αρέσουν οι κόντρες ή το δράμα. Νιώθω ότι έχουμε πραγματικά καλές σχέσεις τώρα, εγώ και τα κορίτσια.»

«Είδα τη Normani στα Billboard Music Awards και μόλις συναντηθήκαμε ξανά. Της είπα ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη για εκείνη. Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που είδα τα άλλα κορίτσια αλλά της είπα να πει το ίδιο και σε εκείνες.»

Camila Cabello - MTV Video Music Awards VMA 2018 - Hit Channel

Η Camila Cabello αποχώρησε από τις Fifth Harmony το Δεκέμβριο του 2016 για να ακολουθήσει ατομική καριέρα.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, η Lauren Jauregui, η Ally Brooke, η Normani Kordei και η Dinah Jane, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον προηγούμενο Μάρτιο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των Fifth Harmony μετά από έξι χρόνια.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός και υπάρχει αρκετή απόσταση από την κατάσταση που νιώθω ότι όλες έχουμε αληθινά καλές σχέσεις αυτή τη στιγμή και ειλικρινά δεν υπάρχει χρόνος στη ζωή γι’ αυτά τα πράγματα (τις κόντρες)», σχολίασε η Camila Cabello.

«Ποιο είναι το νόημα;», αναρωτήθηκε. «Το ίντερνετ μπορεί να γίνει τόσο τοξικό μέρος, επειδή ο κόσμος αγαπά το δράμα και το εκμεταλλεύεται.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας