Οι C:Real κυκλοφορούν καινούριο τραγούδι.

Η επιστροφή του απόλυτου hitmaking group των C:Real με νέο single είναι γεγονός.

Στη φωνή συναντάμε την ταλαντούχα G. Poutous, που με την ιδιαίτερη χροιά της χρωματίζει το τραγούδι, σε συνδυασμό με την παραγωγή και την pop αισθητική των C:Real, μας ταξιδεύουν από την Καλιφόρνια και το Μεξικό μέχρι τις ακτές της Μεσογείου.

Το «(U Got Me) Hypnotized» χαρακτηρίζεται επίσης από τους άμεσα ερωτικούς στίχους και την έντονη διάθεση που δημιουργεί στον ακροατή για sing along τόσο το ρεφρέν όσο και το υπόλοιπο του τραγουδιού.

Μία επιτυχία που επαληθεύει για ακόμη μια φορά τον κανόνα που θέλει τη μουσική και τις μελωδίες των C:Real πάντα φρέσκες, μακριά από ταμπέλες και τάσεις, ανοιχτές σε κάθε λάτρη της pop μελωδίας.

Και ο κανόνας αυτός επιβεβαιώνεται σταθερά τα τελευταία 22 χρόνια.

Το «(U Got Me) Hypnotized» ακούγεται ως το ιδανικό soundtrack για το καλοκαίρι. Οι στίχοι, η μουσική και η παραγωγή ανήκουν στον Τάκη Δαμάσχη.

Οι συνεργασίες των C:Real πάντα εντυπωσίαζαν και κέρδιζαν το ενδιαφέρον μας είτε τα ονόματα ήταν γνωστά και αγαπημένα όπως αυτά των Oceana, Sarah Jane Morris, Hannah Williams είτε όταν κάποτε με το κλασσικό «With Or Without You» μας σύστησαν την άγνωστη Σουηδή Kate Anderson, είτε με το πρόσφατο ραδιοφωνικό hit «Where R U Now» με το καναδικό φωνητικό συγκρότημα των Fox Glove.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Αφήστε το σχόλιό σας