Τις μοναδικές γεύσεις του «Burger Fest – Αθήνα 2018» θα συμπληρώσει ένα δυναμικό line up καλλιτεχνών.

Μετά το «Burger Fest ‘18 – Θεσσαλονίκη», το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει και για το 2018 σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο, στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Η μεγάλη γιορτή του burger, που μέσα σε μόλις δύο διοργανώσεις εξελίσσεται σε θεσμό για την πρωτεύουσα, θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, ένα χώρο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους

Σε ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο, από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Αθήνας, θα σερβίρουν τις δικές τους ανεπανάληπτες γευστικές προτάσεις με λαχταριστά πιάτα από τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα και σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Επιπλέον, οι παράλληλες δράσεις θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς, με live cooking, happenings, dj set, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα ξεσηκώσει το κοινό στο κλείσιμο κάθε ημέρας.

Επειδή φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, η ομάδα του Burger Fest, για την απόλαυσή σας και μόνο, ετοίμασε ένα δυναμικό κι εκρηκτικό line up αγαπημένων καλλιτεχνών.

Την πρώτη ημέρα (Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου) οι σαγηνευτικοί Gadjo Dilo θα μας καθηλώσουν, ενώ πιο πριν θα ανοίξουν το φεστιβάλ ο MCD μαζί με την Idra Kayne. Tη δεύτερη ημέρα (Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου) θα απολαύσουμε τον international showman Τόνι Σφήνο μαζί με τους Jaguar Bombs και σε after party τους BIETNAM.

Η τρίτη ημέρα (Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου) κλείνει εκρηκτικά με Koza Mostra και Blend Mishkin w/ Roots Evolution.

 

Αφήστε το σχόλιό σας