Το «Bubble Fest» έρχεται στην Ελλάδα παρέα με τους Djs From Mars και την Κατερίνα Στικούδη

-

Μπορείς να βάλεις τη στολή σου, να βαφτείς και να έρθεις να χορέψεις στο «Bubble Fest» ανάμεσα σε αμέτρητες μικρές – μεγάλες φούσκες.

Το «Bubble Fest» έρχεται στην Κέρκυρα.

Το μεγαλύτερο show φυσαλίδας που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Κροατία, έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Κέρκυρας στις 20 Ιουλίου.

Το «Bubble Fest» δεν είναι απλά ένα μουσικό φεστιβάλ, αλλά μια κοινότητα, μια επανάσταση, ένας τρόπος ζωής.

Το line-up γεμάτο και εντυπωσιακό με τους The Mode, Beats Pliz, George V, Luca και άλλους διεθνείς και τοπικούς DJ και παραγωγούς, χορευτές, ηθοποιούς και ζογκλέρ.

Η έκπληξη του φεστιβάλ είναι οι παγκοσμίως γνωστοί παραγωγοί DJs From Mars που έχουν συνεργαστεί με ονόματα όπως η Lady Gaga και ο Dj Tiësto.

Special guest θα είναι επίσης η Κατερίνα Στικούδη, που μετά την εμφάνιση της στο EuroPride στη Βιέννη της Αυστρίας, συνεχίζει φέτος το καλοκαίρι να εκπλήσσει το κοινό με τις ερμηνευτικές και σκηνικές της ικανότητες.

Μπορείς να βάλεις τη στολή σου, να βαφτείς και να έρθεις να χορέψεις στο «Bubble Fest» ανάμεσα σε αμέτρητες μικρές – μεγάλες φούσκες. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου στο «Area 51» (17ο χμ. Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας).

Το «Bubble Fest» είσαι εσύ και ο πιο κρυφός σου εαυτός.

Αφήστε το σχόλιό σας