Οι BTS βοηθούν τους θαυμαστές τους να μάθουν κορεατικά με μία νέα web σειρά

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,973ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
856ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Οι BTS σας δίνουν τη δυνατότητα να μάθετε με ευκολία την κορεατική γλώσσα.

Οι κολοσσοί της K-Pop BTS ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν μια νέα web σειρά για να βοηθήσουν τους θαυμαστές τους να μάθουν κορεατικά.

Το συγκρότημα έχει θέσει στόχο να παρουσιάσει τριάντα μαθήματα στην εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης Weverse ξεκινώντας από τις 24 Μαρτίου.

Σε δήλωση της εταιρείας του γκρουπ, Big Hit Entertainment, αναφέρεται ότι κάθε μάθημα «έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο και διασκεδαστικό για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που δυσκολεύονται να απολαύσουν τη μουσική και το περιεχόμενο των BTS λόγω του γλωσσικού φραγμού».

Ο ιδρυτής της Big Hit, Bang Si-Hyuk, εξήγησε ότι η ιδέα για τα μαθήματα γεννήθηκε όταν οι θαυμαστές ζήτησαν να προστεθούν αγγλικοί υπότιτλοι στα βίντεο του συγκροτήματος – καθώς μιλούν κυρίως στα κορεατικά.

«Υπάρχουν περιορισμένοι τρόποι, με τους οποίους οι θαυμαστές μας θα μπορούσαν να μάθουν την κορεατική γλώσσα με ευκολία», είπε.

«Η Big Hit έχει δημιουργήσει μέσα μαζικής μάθησης χρησιμοποιώντας καλλιτεχνικό περιεχόμενο για μια πιο ικανοποιητική και συναρπαστική εμπειρία για τους θαυμαστές μας», εξήγησε.

Κάθε ένα από τα επεισόδια τριών λεπτών θα επικεντρώνεται σε απλή γραμματική και εκφράσεις της κορεατικής γλώσσας, ακολουθώντας το σχέδιο μαθημάτων που ανέπτυξε ο καθηγητής Heo Yong του Τμήματος Κορεατικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σπουδών του Hankuk και ερευνητές από το Ινστιτούτο Γλωσσικού Περιεχομένου της Κορέας.

Η σειρά θα χρησιμοποιήσει βίντεο από το reality show «Run BTS!» και θα περιλαμβάνει επίσης περιεχόμενο από τις σειρές «Bangtan Bomb» και «BTS Episode» των BTS.

Αφήστε το σχόλιό σας