Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Οι BTS θέλουν να είναι «ειλικρινείς» με τα συναισθήματά τους

Οι BTS θέλουν να είναι «ειλικρινείς» με τα συναισθήματά τους

-

Δες και αυτά

Τα μέλη των BTS θέλουν να αντιμετωπίζουν με ειλικρίνεια το κοινό τους, ενώ τονίζουν ότι δε θα θυσιάσουν την αυθεντικότητά τους στο βωμό της επιτυχίας.

Οι BTS πιστεύουν ότι η σύνδεσή τους με τους οπαδούς τους προέρχεται από το γεγονός ότι είναι «ειλικρινείς».

Τα είδωλα της Κ-pop, που αποτελούνται από τους RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook, κάνουν θραύση παγκοσμίως και έχουν αποκτήσει τεράστιο κοινό. Το συγκρότημα υποστηρίζει ότι οι θαυμαστές τους είναι πιστοί, επειδή σαν ομάδα είναι πάντα ανοιχτοί όταν μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Ο Jimin, 23 ετών, δήλωσε: «Πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να αλληλεπιδράσουμε γρήγορα με τους οπαδούς μας, επειδή είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας. Προσπαθούμε να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας με τους οπαδούς μας».

Οι BTS, οι οποίοι συνεργάστηκαν πρόσφατα με τη Halsey στο σαρωτικό «Boy With Luv», τονίζουν ότι τους αρέσει να ακούν τις φωνές και τις κραυγές του κοινού πριν την έναρξη κάθε εμφάνισή τους.

Ο Jungkook, 21 ετών, προσθέτει: «Κάθε φορά που αρχίζουμε μία εμφάνιση, βγάζω τα ακουστικά μου και ακούω τις φωνές και τις κραυγές. Με γεμίζει με ενέργεια».

Ο ηγέτης του boy band, ο 24χρονος RM, σχολιάζει ότι το επίπεδο της φήμης τους φαντάζει σουρεαλιστικό ακούγοντας τις κραυγές υποστήριξης των οπαδών τους.

«Ξαφνικά σκέφτομαι, “είμαι πραγματικά εδώ;” Πρέπει να κάνουμε την ίδια χορογραφία ξανά και ξανά, πρέπει να τηρήσουμε την υπόσχεση», ανέφερε στο «CBS This Morning».

Εν τω μεταξύ, παρόλο που η δημοτικότητά τους αυξάνεται παγκοσμίως, οι BTS εκμυστηρεύονται ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα ένα αγγλόφωνο τραγούδι, καθώς δε θέλουν να αλλάξουν την ταυτότητά τους απλά για να κερδίσουν περισσότερη επιτυχία στην Αμερική και στην Ευρώπη.

«Το Hot 100 και μία υποψηφιότητα για Grammy, αυτοί είναι οι στόχοι μας», αποκάλυψε ο RM. «Αλλά είναι απλώς στόχοι. Δε θέλουμε να αλλάξουμε την ταυτότητά μας ή την αυθεντικότητά μας για να πάρουμε το Νο. 1».

«Εάν τραγουδήσουμε ξαφνικά μόνο αγγλικά και αλλάξουμε όλα αυτά τα άλλα πράγματα, τότε αυτό δε θα είναι οι BTS. Θα κάνουμε τα πάντα, θα προσπαθήσουμε. Αλλά αν δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στο Νο. 1 ή στο Νο. 5, είναι εντάξει».

Αφήστε το σχόλιό σας