Οι BTS σας προσκαλούν να επισκεφτείτε τη Σεούλ

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,973ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
856ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η παγκόσμια επιρροή των BTS τίθεται στη διάθεση της Σεούλ.

Τα μέλη των BTS συνεχίζουν το έργο τους ως επίτιμοι πρέσβεις τουρισμού της Σεούλ και πρωταγωνιστούν σε μία σειρά από βίντεο με στόχο να προωθήσουν ως τουριστικό προορισμό την πρωτεύουσα της πατρίδας της.

Το K-pop συγκρότημα αποτελεί αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο εξαγώγιμο προϊόν της Νότιας Κορέας στη βιομηχανία της διασκέδασης.

Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις η συνεισφορά των BTS στην οικονομία της χώρας ανέρχεται σε συνολικά σε 3,6 δισ. δολάρια ετησίως, προστιθέμενη οικονομική αξίας που ισοδυναμεί με εκείνη 26 μεσαίου μεγέθους εταιρειών της Νότιας Κορέας.

Η πλατφόρμα Visit Seoul και η Μητροπολιτική Κυβέρνηση της Σεούλ εκμεταλλεύονται την παγκόσμια επιρροή του δημοφιλούς boy band για τη δημιουργία μιας σειράς σύντομων βίντεο με τίτλο «Ζήσε Τη Σεούλ Όπως Εγώ».

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το συγκρότημα πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Visit Seoul.

Οι RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook εμφανίζονται σε επτά ξεχωριστά βίντεο, αλλά και σε ένα συγκεντρωτικό, στα οποία περιλαμβάνονται πλάνα από το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων που είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες της Σεούλ.

Ο ηγέτης των BTS, ο RM, συστήνει την παράδοση της Σεούλ, ο Jin τη γαστρονομία, ο Suga τις πολιτιστικές δραστηριότητες, ο J-Hope τη νυχτερινή διασκέδαση, ο Jimin την τοπική υπαίθρια αγορά, ο V τις δραστηριότητες αναψυχής και ο Jungkook τα αξιοθέατα.

Βίντεο

Αφήστε το σχόλιό σας