Η κυριαρχία των BTS εξαπλώνεται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Οι BTS είναι το πρώτο όνομα της K-pop μουσικής σκηνής που ξεπερνά τα 5 δισεκατομμύρια streams στο Spotify.

Το boy band – φαινόμενο σημείωσε αυτό το ορόσημο λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του πολυναναμενόμενου άλμπουμ «Map Of The Soul: Persona» και του σαρωτικού single – music video «Boy With Luv» σε συνεργασία με τη Halsey. Το συγκρότημα αποτελεί επιπλέον το πρώτο ασιατικό act που καταγράφει αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό streams.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του «Map Of The Soul: Persona», το διάδοχο του Νο. 1 άλμπουμ «Love Yourself: Answer», οι BTS δημιούργησαν ένα ειδικό playlist στο Spotify με την αγαπημένη τους μουσική και το αφιέρωσαν στους αναρίθμητους θαυμαστές τους, το περίφημο «ARMY» που τους υποστηρίζει με ανιδιοτέλεια.

Για τις επόμενες επτά ημέρες τα επτά αγόρια θα έχουν τον έλεγχο της λίστας «Teen Party» στο Spotify και θα επιλέγουν τραγούδια από όλο τον κόσμο που τους έχουν εμπνεύσει.

Τα τραγούδια που επιλέχθηκαν περιλαμβάνουν το «Without Me» της Halsey, το «idontwannabeyouanymore» της Billie Eilish και το θρυλικό ύμνο «Bohemnian Rhapsody» των Queen.

Εκτός από την επίτευξη του ορόσημου των 5 δισεκατομμυρίων streams, οι BTS διαθέτουν στο Spotify το επιβλητικό νούμερο των 10 εκατομμυρίων οπαδών.

Επίσης το τραγούδι τους «Fake Love» ήταν το K-pop τραγούδι με τις περισσότερες αναπαραγωγές στο Spotify για το 2018, συγκεντρώνοντας πάνω από 219 εκατομμύρια streams.

Ακούστε τς επιλογές των BTS για το playlist «Teen Party»:

 

Αφήστε το σχόλιό σας