Το boy band των BTS εξαπλώνει την παρουσία της K-pop μουσικής σκηνής σε όλο τον κόσμο.

Οι BTS κατακτούν τον πλανήτη, αναστατώνοντας το μουσικό τοπίο.

Οι Bangtan Boys ή Beyond The Scene, όπως ονομάζονται, είναι ένα επταμελές boy band από τη Νότιο Κορέα. Έχοντας αναδειχθεί στο δημοφιλέστερο μουσικό σχήμα στην πατρίδα τους, με τον τελευταίο ολοκληρωμένο δίσκο τους να σημειώνει τις υψηλότερες πωλήσεις στα χρονικά του τοπικού chart, οι BTS εξαπλώνουν την K-pop σκηνή σε κάθε γωνία του κόσμου.

Η εισβολή τους στη διεθνή αγορά έχει ξεκινήσει μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπου διαθέτουν πανίσχυρη παρουσία. Φέτος, κατέρριψαν το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness για τις περισσότερες αλληλεπιδράσεις στο Twitter για ένα μουσικό γκρουπ. Τον Ιούνιο, το έγκριτο περιοδικό «TIME» κατέταξε το συγκρότημα ανάμεσα στους 25 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο και το Μάιο κέρδισαν το βραβείο του «Top Social Artist» στα μουσικά βραβεία του «Billboard».

Το EP «Love Yourself: Her» που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο έκανε ντεμπούτο στο Νο7 του αμερικανικού «Billboard 200», σηματοδοτώντας την υψηλότερη θέση που έχει λάβει στην κατάταξη Ασιάτης καλλιτέχνης ή συγκρότημα. Το άλμπουμ πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες μηνιαίες πωλήσεις στην ιστορία του chart της Νοτίου Κορέας.

Μετά την πρόσφατη εμφάνιση στη σκηνή των American Music Awards 2017, ως το πρώτο K-pop γκρουπ που έχει τραγουδήσει στη διοργάνωση, οι BTS προκαλούν διαπλανητικό ντελίριο.

Το «MIC Drop», ένα από τα τραγούδια του «Love Yourself: Her», ανανεώνεται με το remix του διάσημου Steve Aoki και αποκτά αγγλικούς στίχους με την προσθήκη του φημισμένου ανερχόμενου ράπερ Desiigner.

Μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του, το single έφτασε στην κορυφή του iTunes charts σε πάνω από 60 χώρες και έγινε το πρώτο τραγούδι από K-pop συγκρότημα που κατακτά το Νο1 στο iTunes των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δείτε το video clip του «MIC Drop» για το remix του Steve Aoki:

Ακούστε την εκδοχή με την προσθήκη του Desiigner:

Αφήστε το σχόλιό σας