Η K-pop μουσική εξαπλώνεται στον υπόλοιπο κόσμο χάρη στη διεθνή επιτυχία των BTS.

Το boy band των BTS από τη Νότιο Κορέα, που έχει αποκτήσει κοινό σε κάθε γωνία του πλανήτη, επέστρεψε με νέα μουσική.

Το K-pop συγκρότημα κυκλοφόρησε το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, το «Love Yourself: Tear» και το μουσικό βίντεο για το single «Fake Love», ένα τραγούδι που περιγράφει ότι η αληθινή αγάπη είναι μία στενάχωρη ιστορία γεμάτη ψέματα.

Το video clip δείχνει τα εφτά μέλη του γκρουπ να εκτελούν συντονισμένες χορογραφίες μπροστά σε εντυπωσιακά σκηνικά. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 63 εκατομμύρια προβολές, φτάνοντας στα 20 εκατ. από τις πρώτες εννέα ώρες, για να συντρίψει εντυπωσιακά τα προηγούμενα ρεκόρ των BTS.

Το τραγούδι εντοπίζεται επιπλέον στο Νο2 του ελληνικού και του αμερικανικού iTunes.

Το άλμπουμ «Love Yourself: Tear» περιλαμβάνει δέκα τραγούδια συνολικά, συμπεριλαμβανομένου της συνάντησης με τον Steve Aoki στο «The Truth Untold». Οι BTS είχαν συνεργαστεί προηγουμένως με τον Αμερικανό DJ και σε ένα remix για το single «Mic Drop».

Οι BTS θα παρουσιάσουν το «Fake Love» στη σκηνή των «Billboard Music Awards 2018» στο Λας Βέγκας, την Κυριακή 20 Μαΐου. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια από την το «Love Yourself: Tear» στην επανεμφάνιση του στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, στις 24 Μαΐου.

Το κορεάτικο boy band συνδυάζει την dance K-pop με επιρροές από hip-hop. Η εισβολή τους στη διεθνή αγορά έχει ξεκινήσει μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπου διαθέτουν πανίσχυρη παρουσία.

Το σεπτέτο αποτελείται από τον Rap Monster (Kim Namjoon), τον Jin (Kim Seokjin), τον Suga (Min Yoongi), τον J-Hope (Jung Hoseok), τον Jimin Park, τον V Kim Taehyung και τον Jungkook Jeon.

Τα μέλη της ομάδας συνθέτουν, γράφουν τους στίχους και κάνουν παραγωγή μόνοι στα τραγούδια τους. Με ερωτικές μπαλάντες και ανάμεικτους στίχους σε αγγλικά και κορεατικά, οι BTS βρήκαν ανταπόκριση στο νεανικό κοινό και ξεχώρισαν από την υπόλοιπη K-pop σκηνή, γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας