Με καινούριο άλμπουμ επανέρχονται οι BTS.

Οι BTS, το boy band από τη Νότιο Κορέα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη και διαθέτουν πανίσχυρη επιρροή στα κοινωνικά δίκτυα, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Love Yourself: Answer».

Το «Love Yourself: Answer» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου από την Big Hit Entertainment, δίνοντας συνέχεια στη σειρά που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2017 με το «Love Yourself: Tear» και συνεχίστηκε τον προηγούμενο Μάιο με το EP «Love Yourself: Her».

Η ψηφιακή προ-παραγγελία αρχίζει στις 18 Ιουλίου, όταν θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του «Love Yourself: Answer», οι BTS (Bangtan Boys) θα ανοίξουν την αυλαία της παγκόσμιας περιοδείας «ΒΤS World Tour: Love Yourself» με δύο συναυλίες στη βάση τους, τη Σεούλ της Νοτίου Κορέας, στις 25 και 26 Αυγούστου.

Στην πορεία, το επταμελές συγκρότημα θα επισκεφθεί την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, ενώ πρόκειται να προστεθούν στο πρόγραμμα περισσότεροι σταθμοί.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το περιεχόμενο του «Love Yourself: Answer». Οι τελευταίες φήμες υποστηρίζουν ότι θα είναι ένα σπέσιαλ άλμπουμ που θα περιέχει δύο με τρία επιπλέον τραγούδια και ότι οι BTS δε θα το προωθήσουν στις εμφανίσεις τους.

Οι BTS εξαπλώνουν την κυριαρχία της K-pop μουσικής στα πέρατα της οικουμένης. Το boy band – φαινόμενο έγραψε ιστορία όταν με το «Love Yourself: Tear» έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της Κ-pop που κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200».

 

Αφήστε το σχόλιό σας