Ο αστέρας του ‘Treasure’ ενώθηκε μαζί με τους με Red Hot Chili Peppers για ένα set γεμάτο ενέργεια, χορό και λίγες πιο τρυφερές στιγμές.

Ο Bruno Mars πέτυχε μία θεαματική εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl το βράδυ της Κυριακής με τη βοήθεια της οκταμελής μπάντας του και των Red Hot Chili Peppers.

Ο 28χρονος star άνοιξε το show στα drums του «Billionaire», ένα τραγούδι του Travie McCoy στο οποίο συμμετείχε το 2009, πριν περάσει στο δικό του ‘Locked Out Of Heaven’. Στη συνέχεια ακολούθησε το ‘Treasure’, ενώ μετά το «Runaway» και «Just The Way You Are», οι Red Hot Chili Peppers εντάχθηκαν στην σκηνή με τον Bruno Mars για να ροκάρουν στους ήχους του «Give It Away». Το μίνιshow έκλεισε πιο χαλαρό και ρομαντικό ‘Just The Way You Are’.

Να σας πούμε πως ο Bruno Mars μάλιστα έγινε ο νεότερος καλλιτέχνης που εμφανίζεται ως headliner στο ημιχρόνιο του Super Bowl, ενώ φέτος κέρδισε ένα βραβείο Grammy στη κατηγορία Best Pop Album με το δεύτερο άλμπουμ του Unorthodox Jukebox. Ενώ για τους Red Hot Chili Peppers τι παραπάνω να πούμε, το 2012 μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame έχοντας πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ και έχοντας κερδίσει 6 Grammy Awards.

Αυτό είναι το tracklist του show:

Billionaire’ (sung by Children’s choir)
‘Locked Out Of Heaven’ w drum solo intro
‘Treasure’
‘Runaway Baby’
‘Give It Away’ w/Red Hot Chili Peppers
‘Just The Way You Are’

Αφήστε το σχόλιό σας