Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη στέκεται ο Bruno Mars, δωρίζοντας το αξιοσέβαστο ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για καλό σκοπό.

Ο Bruno Mars επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στη συναυλία του στο Auburn Hills του Μίσιγκαν, στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Ο τραγουδιστής του «Uptown Funk» σταμάτησε το πρόγραμμα και ενημέρωσε το κοινό ότι ο ίδιος και η Live Nation, η εταιρεία που διοργανώνει την περιοδεία του, θα δωρίσουν τα έσοδα από τη συναυλία, περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια (846 χιλ. ευρώ),  στο Κοινωφελές Ίδρυμα του Greater Flint, προκειμένου να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από την κρίση νερού στην πόλη.

Οι κάτοικοι του Flint είναι αντιμέτωποι με το μολυσμένο νερό με μόλυβδο, αφού η πόλη άλλαξε πηγές το 2014 και το θέμα κέρισε ευρύτερη επίγνωση το 2016.

Ο Bruno Mars δημοσίευσε μία δήλωση σχετικά με την απόφαση της δωρεάς, ονομάζοντας την κατάσταση στο Flint ως «καταστροφή», ενώ ελπίζει ότι η κίνηση θα συμβάλλει ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον:

«Είμαι πολύ ευγνώμων στο κοινό του Μίσιγκαν για τη συμμετοχή του στην υποστήριξη αυτού του σκοπού. Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις παραμένουν χρόνια αργότερα για τους κατοίκους του Flint και είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας που έχουν πληγεί από αυτή την καταστροφή. Ως άνθρωποι, ειδικά ως Αμερικανοί, πρέπει να σταθούμε μαζί για να βεβαιωθούμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί σε καμία κοινότητα ποτέ ξανά», σχολίασε ο Bruno Mars.

Σύμφωνα με το «The Fader», το Κοινωφελές Ίδρυμα του Greater Flint αποτελείται από μέλη της κοινότητας του Genesee County και έχει συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει όσους έχουν πληγεί από την κρίση του νερού στο Flint του Μίσιγκαν. Η απόφαση του Bruno Mars θα παράσχει την απαραίτητη βοήθεια στους πολίτες του Flint, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμη και πολλοί άνθρωποι που πρέπει να λογοδοτήσουν.

Δείτε επίσης:
Ο Bruno Mars συναντά τον David Guetta
στο remix του «Versace On The Floor»

Bruno Mars - David Guetta - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας