Κατηγορηματικά διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Bruno Mars να ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη τον Prince.

Ο Bruno Mars δε θα υποδυθεί τον Prince σε καμία νέα ταινία με θέμα τη ζωή του εκλιπόντα τραγουδιστή – τραγουδοποιού, παρά τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν το αντίθετο.

Εκπρόσωπος του Bruno Mars σχολίασε ότι οι ισχυρισμοί είναι «100% αναληθείς».

Μετά το δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mirror», στο οποίο αναφερόταν ότι ο Bruno Mars θα υποδυθεί το σπουδαίο μουσικό σε μία επερχόμενη βιογραφική ταινία του «Netflix», η είδηση διαδόθηκε σε όλο το διαδίκτυο και οι θαυμαστές και των δύο καλλιτεχνών ενθουσιάστηκαν.

Όμως εκπρόσωπος του Mars τόνισε ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές και ότι δεν υπάρχει καμία ταινία για τον Prince που είναι στο στάδιο της παραγωγής.

Prince - Hit Channel
Prince

Ο συντάκτης της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Mirror» ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων του «AP» ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με το «Netflix» και τον Bruno Mars, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Peter Gene Hernandez, για μία επίσημη δήλωση.

Ο Prince πέθανε στις 21 Απριλίου 2016, σε ηλικία 57 ετών και χάρη στο τεράστιο φωνητικό εύρος του και την ανεκτίμητη προσφορά του, θεωρήθηκε και θεωρείται ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Ο 32χρονος Mars, όπως ανέφερε το άρθρο, ήταν ο επικρατέστερος για τον ρόλο μετά την ερμηνεία του στο «Let’s Go Crazy» του Prince, στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2017.

Αφήστε το σχόλιό σας