Αρχική Μουσικά Νέα Rock/Metal music Ο Bruce Springsteen θα τιμηθεί με βραβείο Tony

Ο Bruce Springsteen θα τιμηθεί με βραβείο Tony

-

Δες και αυτά

Ακόμη ένα βραβείο θα προσθέσει στην πλούσια συλλογή του το «αφεντικό» Bruce Springsteen.

Ο θρύλος της ροκ Bruce Springsteen θα τιμηθεί τον Ιούνιο με βραβείο Tony για τη μουσικοθεατρική παραγωγή του «Springsteen on Broadway».

Στην τελετή ανακοίνωσης των καλλιτεχνών, στους οποίους θα απονεμηθούν Tony, τα βραβεία που αναγνωρίζουν επιτεύγματα στο χώρο του θεάτρου του Μπρόντγουεϊ, την Τρίτη ο ηθοποιός και τραγουδιστής Leslie Odom Jr. χαρακτήρισε τη παράσταση «Springsteen on Broadway», μια «θεατρική εμπειρία εξαιρετικών διαστάσεων».

Ο Bruce Springsteen εμφανίζεται σόλο και ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, εκτός από δύο τραγούδια στα οποία τον συνοδεύει η σύζυγός του και τραγουδίστρια, Patti Scialfa.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Bruce Springsteen και ο John Leguizamo θα παραλάβουν τα ειδικά βραβεία.

Ο John Leguizamo θα βραβευθεί για «την προσήλωσή του στο θέατρο, καθώς φέρνει διαφορετικές ιστορίες και ακροατήρια στο Μπρόντγουεϊ επί τρεις δεκαετίες».

Ο Bruce Springsteen θα τιμηθεί για τη «θεαματική εμπειρία για τη σκηνή του Μπρόντγουεϊ». Το βραβείο είναι επίσης, τουλάχιστον εν μέρει, αναγνώριση της εμπορικής επιτυχίας της παράστασης. Την περασμένη εβδομάδα τα έσοδα από τη μουσικοθεατρική παραγωγή ανήλθαν σε περίπου 55 εκατομμύρια δολάρια.

Η παράσταση δεν εντάχθηκε στις διαγωνιστικές κατηγορίες, επειδή δε δόθηκαν δωρεάν εισιτήρια και στα 850 μέλη της αρμόδιας επιτροπής που έχουν δικαίωμα ψήφου για τα βραβεία Tony, αν και εκείνοι που την πρότειναν για υποψηφιότητα προσκλήθηκαν να την παρακολουθήσουν.

Η παράσταση στο θέατρο Walter Kerr, ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 2017 και αρχικά είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει οκτώ εβδομάδες, αλλά πήρε τρεις φορές παράταση.

Τελικά το «one man show», τα εισιτήρια για το οποίο είναι δυσεύρετα, θα παραταθεί από τις 10 Ιουλίου έως τις 15 Δεκεμβρίου του 2018.

 

Αφήστε το σχόλιό σας