Το νέο video του Avicii «Broken Arrows» έκανε πρεμιέρα

Ο Avicii κυκλοφόρησε το νέο εμπνευσμένο του βίντεο για το «Broken Arrows» εξιστορώντας την ιστορία του comeback ενός μεγάλου αθλητή.

Η σκηνοθεσία του video στο τραγούδι που το χαρακτηρίζουν τα φωνητικά του Zac Brown, είναι από τον Julius Onah, με τον πρωταγωνιστής να βασίζεται στον Ολυμπιονίκη, Dick Fosbury που πασχίζει να βρει την επιτυχία σαν αθλητής ύψους.

Δείτε ακόμα: Ο Avicii μπορεί να μας εκπλήξει με νέο άλμπουμ το 2016

Στο βίντεο, ο πρωταγωνιστής παλεύει με τον αλκοολισμό, αφήνοντας την κόρη του στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ προσπαθεί βελτιώσει τις ικανότητές του στο γήπεδο. Στο τέλος, είναι η κόρη του, που τελικά τον βοηθά να ξαναβρεί τον εαυτό του και να γίνει ένας παγκόσμιος πρωταθλητής με ένα νέο στυλ στο άλμα εις ύψος.

Η αληθινή ιστορία του Dick Fosbury που έχει εμπνεύσει το βίντεο του Avicii είναι πιθανόν πολύ λιγότερο δραματική, αλλά ο Fosbury άντεξε την κριτική ενώ εφηύρε μια νέα τεχνική στο άλμα. Έγινε γνωστή ως «Fosbury Flop» και τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968, φέρνοντας επανάσταση στο άλμα.

Δείτε το:

Αφήστε το σχόλιό σας