Το φόβο σκόρπισε ένας άγνωστος άνδρας που εισέβαλε στη σκηνή σε συναυλία της Britney Spears και επιχείρησε να της επιτεθεί.

Τρόμος επικράτησε σε συναυλία της Britney Spears, όταν οι άνδρες της ασφαλείας εμπόδισαν και χτύπησαν έναν άνδρα που επιχείρησε να ανέβει στη σκηνή με άγνωστες προθέσεις.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ξεκίνησε την Τετάρτη 9 Αυγούστου έναν ακόμη γύρο του «Piece Of Me», των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ενώ τραγουδούσε το «Till The World Ends», το τελευταίο τραγούδι του προγράμματος, ένας άνδρας εισέβαλε στη σκηνή και έτρεξε προς εκείνη, χωρίς κανείς να γνωρίζει σε τι σκόπευε να προχωρήσει.

Το υλικό που κατέγραψε το κοινό, αποκαλύπτει ότι οι φρουροί ασφαλείας εμπόδισαν αμέσως την προσπάθεια του εισβολέα, πετώντας τον στο έδαφος για να τον κρατήσουν εκεί.

Οι υπόλοιποι σεκιούριτι περικύκλωσαν αμέσως την Britney Spears προκειμένου να την προστατεύσουν, με την ίδια να δείχνει φοβισμένη και να ρωτά έντρομη εάν όλα είναι καλά και εάν ο άνδρας που όρμηξε στη σκηνή είχε όπλο. Για λόγους ασφαλείας, χρειάστηκε να αποσυρθεί στα παρασκήνια, αλλά σύντομα επέστρεψε ώστε να τελειώσει τη συναυλία σαν σωστή επαγγελματίας.

Όσον αφορά τις προθέσεις του εισβολέα, λέγεται ότι φώναζε διάφορα τρελά και ακαταλαβίστικα πράγματα.

Δείτε το περιστατικό που σκόρπισε τρόμο παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας