Μία ηχηρή απάντηση έδωσε η Britney Spears στους επικριτές της.

Ποιο playback; Η Britney Spears δίνει ξανά σε κοινό και μέσα ενημέρωσης ένα θέμα να ασχοληθούν. Αυτή τη φορά ουσιαστικό.

Στο show της στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου (19/08), η 35χρονη τραγουδίστρια κατακευραύνωσε τον Τύπο που δεν της δίνει ούτε ένα… διάλειμμα και στη συνέχεια απέδειξε τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητές της.

Ύστερα από ένα από τα νούμερά της στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στο κοινό, λέγοντας: «Ο Τύπος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (είναι) όλη μου η ζωή, επειδή το ένα λεπτό σε καταστρέφουν, είναι πραγματικά φριχτοί και το επόμενο λεπτό είσαι στην κορυφή του κόσμου.»

Και συνέχισε: «Αλλά ποτέ δεν μίλησα πραγματικά. Και είμαι ένα κορίτσι του Νότου, είμαι από τη Λουιζιάνα. Είμαι από το Νότο και μου αρέσει να είμαι αληθινή. Και απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι θα συνεχίσετε κα*****ες να έχετε κάτι να μιλάτε, εντάξει;»

Αμέσως μετά, η Britney Spears άρχισε να τραγουδά ζωντανά το «Something To Talk About» της Bonnie Raitt, παρεκκλίνοντας του προγράμματος, με το πλήθος από κάτω να ξεσπά σε επευφημίες. Ήταν ένα τολμηρό «χαστούκι» σε κάποιες κριτικές που υποστήριζαν ότι η Britney Spears δεν τραγουδά και χρησιμοποιεί playback στις σταθερές εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Η ίδια είχε απαντήσει στις κατηγορίες στην ισραηλινή τηλεόραση: «Με εκνευρίζει πραγματικά. Επειδή δουλεύω πολύ σκληρά εκεί και τραγουδώ την ίδια στιγμή και κανείς ποτέ πραγματικά δε με αναγνωρίζει γι’ αυτό.»

Δείτε επίσης: Η Britney Spears γράφει
την αυτοβιογραφία της και «θα εκπλήξει πολλούς»

Britney Spears - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας