Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» με την επιτροπεία της Britney Spears

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,973ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
856ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Αλλαγή στο καθεστώς επιτροπείας της Britney Spears.

Ο πατέρας της Britney Spears παραιτήθηκε προσωρινά από την επιτροπεία της τραγουδίστριας, η οποία συνεχίζει να βαδίζει στο δικό της «Γολγοθά»
αναφορικά με την ψυχική υγεία της και τον έλεγχο της ζωής της.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που ήρθαν στην επιφάνεια, ο Jamie Spears αποχωρεί από την επιτροπεία της 37χρονης κόρης του από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου 2020, επικαλούμενους προσωπικούς λόγους υγείας.

Ο Jamie είχε αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο το 2008 και φέτος έγινε ο μοναδικός επιμελητής της τραγουδίστριας, μετά την παραίτηση του δικηγόρου Andrew Wallet το Μάρτιο.

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι προσωρινή αντικαταστάτρια του Jamie Spears θα είναι η Jodi Montgomery, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Britney τον τελευταίο χρόνο ως υπεύθυνη για τη φροντίδα της.

Από τη θέση της επιμελήτριας, η Montgomery θα έχει την εξουσία να περιορίζει και να ελέγχει τις επισκέψεις που θα μπορεί να δέχεται η τραγουδίστρια, να κανονίζει για την ασφάλειά της, να εξασφαλίζει την παρουσία φροντιστών σε 24ωρη βάση και να ασκεί ασφαλιστικά μέτρα.

Επιπλέον θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό όσον αφορά την Britney και να έχει πλήρη πρόσβαση στο ιατρικό και ψυχιατρικό ιστορικό της.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα έγινε δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την παροχή προστασίας των δύο παιδιών της τραγουδίστριας, του 13 ετών Sean και του 12 ετών Jayden, από τον Jamie, καθώς ο τελευταίος φέρεται να κακοποίησε σωματικά τον Sean.

Ο πατέρας των παιδιών και πρώην σύζυγός της Spears, ο Kevin Federline, ήταν εκείνος που ανέφερε το περιστατικό της κακοποίησης στις αρχές της κομητείας Ventura.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Mark Vincent Kaplan, «η Britney αναγνώρισε ότι τα παιδιά βρίσκονταν σε επικίνδυνη κατάσταση και πήρε τη σωστή απόφαση ως γονέας απομακρύνοντάς τα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας