Εμπνευσμένο από το Σωκράτη είναι το μυστικό της Britney Spears για την ευτυχία.

Η Britney Spears φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του Σωκράτη, ενός εκ των σπουδαιότερων φιλοσόφων στην ιστορία.

Την προηγούμενη Πέμπτη (12/04), τα GLAAD Media Awards απένειμαν στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια το «Vanguard Award» για τη συνεισφορά της στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, όπως είχε γνωστό εγκαίρως.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες και ο Ricky Martin ήταν εκείνος που προλόγισε την Britney Spears, πριν ανέβει στη σκηνή και πραγματοποιήσει μία συγκινητική ομιλία για την ανιδιοτελή αγάπη.

«Η κοινωνία έχει πάντα έδινε τόσο μεγάλη έμφαση σε αυτό που είναι φυσιολογικό και το να είσαι διαφορετικός είναι ασυνήθιστος ή θεωρείται παράξενο, αλλά το να είσαι αποδεκτός άνευ όρων και να μπορείς να εκφραστείς ως άτομο μέσω της τέχνης είναι μεγάλη ευλογία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο περιθώριο της βράβευσης η Britney Spears μίλησε στο «Access Hollywood», και ο δημοσιογράφος της θύμισε μία φωτογραφία με τον Ricky Martin από το μακρινό 1999.

«Τι θυμάσαι από εκείνη την ημέρα;», τη ρώτησε και η απάντηση της 36χρονης τραγουδίστριας ήταν απόλυτα αφοπλιστική: «Δεν έχω ιδέα. Δε θυμάμαι. Το μυστικό για την ευτυχία είναι να μη θυμάσαι», είπε για να φέρει στο νου το περίφημο ρητό που αποδίδεται στο Σωκράτη, «ἕν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα».

«Ζήσε στο τώρα!», συμπλήρωσε σε μία επιρροή από τη λατινική γραμματεία.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας