Παρόλο που δεν είναι γνωστή ταυτότητα του παραγωγού που μοιράζεται το «Red Hot Lipstick», είναι γεγονός ότι πρόκειται για αδημοσίευτο τραγούδι της Britney Spears.

Ένας μυστηριώδης παραγωγός ονόματι Doug Elkins δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα ακυκλοφόρητο με τραγούδι με τίτλο «Red Hot Lipstick», το οποίο ισχυρίζεται ότι το έδωσε στην Britney Spears την περίοδο πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Blackout», το 2007.

Ο Elkins μοιράστηκε το τραγούδι στην πλατφόρμα Bandcamp και εκεί περιέγραψε τη συνεργασία στο στούντιο με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τις σκέψεις του για την καριέρα της.

«Έκανα την παραγωγή και συνυπέγραψα αυτό το τραγούδι με την Britney Spears», λέει. «Θα μπορούσα να γράψω λίγα κεφάλαια για την επαγγελματική μου ζωή με την Βritney Spears, αλλά από τότε έχω επιλέξει να είμαι πάντα αρκετά διακριτικός στο θέμα», συνεχίζει και αναφέρεται σε διάφορους λόγους.

«Η Britney μπορεί να τραγουδήσει. Συχνά την παρακαλούσα να σταματήσει να να μασάει τσίχλα στο στούντιο (χωρίς αποτέλεσμα), αλλά πραγματικά μπορεί να τραγουδήσει καλά όταν βάλει την καρδιά της. Με ενοχλεί εντελώς όταν τη βλέπω να τραγουδά playback (που το κάνει σχεδόν πάντα)», αποκαλύπτει.

«Μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου ήταν η ημέρα που η Britney παρέδωσε αυτό το τραγούδι ως μέρος του ολοκληρωμένου δίσκου της με τη δισκογραφική εταιρεία Jive Records», προσθέτει.

Ο Doug Elkins αναφέρει ότι περίμενε πολλούς μήνες για το τραγούδι, καθώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήταν η ζωή της Britney.

«Το “Blackout”, το άλμπουμ που βγήκε… δεν περιελάμβανε κανένα από τα τραγούδια που είχε δώσει αρχικά στη δισκογραφική εταιρεία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι το “Blackout” ήταν πολύ καλό… φυσικά, εκτός από μία οφθαλμοφανή παράλειψη», γράφει και εννοεί το τραγούδι «Red Hot Lipstick».

Το άλμπουμ του «Blackout» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007 και σηματοδότησε τη στροφή της Britney Spears από τις προηγούμενες δουλειές της. Ο πλατινένιος δίσκος περιείχε τραγούδια όπως τα «Gimme More», «Break The Ice» και φυσικά το «Piece Of Me».

Ακούστε το αρχικό «Hey Ma»
με την Britney Spears αντί την Camila Cabello

Britney Spears - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας