Δεκαέξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, ο νονός της disco είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα νέο δίσκο.

Ο Giorgio Moroder που άλλαξε την ιστορία της χορευτικής μουσικής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν νέο δίσκο.

Ο Giorgio ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «74 Is The New 24«, ένα άλμπουμ που από τον τίτλο δείχνει την θέληση του 74χρονου πια Moroder να πειραματιστεί με ήχο πιο νεανικό και σύγχρονο, ακριβώς όπως έκανε με την συνεργασία – αφιέρωμα με τους Daft Punk στο “Giorgio by Moroder”.

Όσον αφορά τις συνεργασίες που έχουν ανακοινωθεί, στο άλμπουμ θα βρείτε δύο από τις πιο διάσημες και σημαίνοντες ποπ σταρ όλων των εποχών, τη Britney Spears και τη Kylie Minogue, μία από τις πιο επιτυχημένες στιχουργούς των τελευταίων ετών, τη Sia και την ανερχόμενη αστέρα που έχει σπάσει τα charts Charli XCX.

Συνεργασίες που είναι αρκετές για μας κερδίσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για το «74 Is The New 24». Αναμένουμε ν’ ακούσουμε τι έχει να μας προτείνει σήμερα ο δημιουργός του «Love To Love You Baby» , «I feel love», «Call Me», «Chase» κ.α. που αν αρχίζουμε να τα θυμόμαστε θα φάμε σίγουρα όλη την ημέρα.

Giorgio Moroder 74 Is The New 24
Giorgio Moroder 74 Is The New 24

Αφήστε το σχόλιό σας