Η Britney Spears ξεκίνησε δυναμικά τις εμφανίσεις της στο Planet Hollywood του Las Vegas, τα έσπασε στη πρεμιέρα, αλλά το πολύ playback προκαλεί αντιδράσεις.

Η πρώτο «Piece Of Me» της Britney στο Λας Βέγκας τη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα στη πρεμιέρα του εντυπωσιακού show έδωσαν το παρών και η Miley Cyrus,η Selena Gomez και η Katy Perry, με την ποπ σταρ του «Work Bitch» να βγάζει πολλή ενέργεια στο πάλκο για περίπου 90 λεπτά, όμως το πολύ lip-sync χάλασε μερικούς.

Η αλήθεια είναι πως η Britney Spears τραγούδησε πολλά από τα κλασικά της τραγούδια σε playback, κυρίως τραγούδια όπως το Womanizer που απαιτούσε μια ιδιαίτερη χορογραφία αρκετά απαιτητική.Ήδη πριν από λίγους μήνες πριν από τα show ο manager της Britney είχε αναφέρει ότι υπάρχει η πιθανότητα της χρήσης του playback, αλλά είχε υποσχεθεί πως αυτό θα είναι περιορισμένο.Όπως φαίνεται όμως έγινε το αντίθετο…

Χαρακτηριστικά στο μάτι την έχει βάλει η Los Angeles Times που αναφέρει:

Η τραγουδίστρια έδωσε την εντύπωση πως χρησιμοποιεί το playback στο μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισης της. Χρησιμοποιήθηκε πολύ στα τραγούδια με πολλή ενέργεια όπως το Womanizer, αλλά και σε πιο χαλαρές μπαλάντες όπως το Perfume, κατά την διάρκεια του οποίου η Britney κάθισε σε μια καρέκλα στο πάλκο.

Πάντως άσχετα με τον τύπο οι συνάδελφοι της Miley Cyrus, Selena Gomez, Katy Perry που έδωσαν το παρών μίλησαν για τα καλύτερα, ενώ το διασκέδασαν πολύ.

Η αλήθεια είναι πως το playback είναι άσχημο, αλλά ως γνωστό αυτές οι εμφανίσεις είναι πιο πολύ για το θέαμα και τις χορογραφίες, που είναι τόσο έντονες που το να τραγουδήσεις είναι πολύ δύσκολο.

Αφήστε το σχόλιό σας