Μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, το τραγούδι της Britney Spears για τη διαφήμιση της Pepsi έρχεται στην επιφάνεια και είναι απίστευτο.

Μία απροσδόκητη έκπληξη με πρωταγωνίστρια την Britney Spears ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας.

Για την ακρίβεια, πηγαίνουμε πίσω στο χρόνο όταν η «πριγκίπισσα» της pop συνεργάστηκε με την Pepsi σε μία διαφημιστική καμπάνια, το μακρινό 2001. Το σποτ είχε τον τίτλο «Joy Of Pepsi» και η 20χρονη Britney Spears εμφανίστηκε να τραγουδά σε μία αποθήκη της γνωστής εταιρείας αναψυκτικών, πριν καταλήξει σε ένα εκρηκτικό show, ένα τραγούδι που έμεινε γνωστό με την ίδια ονομασία.

Παρόλο που το διαφημιστικό μήνυμα της Pepsi με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια βρίσκεται δημοσιευμένο στο διαδίκτυο εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, η πλήρης έκδοση του τραγουδιού ήρθε στην επιφάνεια σήμερα, το Νοέμβριο του 2017.

Δεκαέξι χρόνια μετά έχουν αλλάξει πάρα πολλά, τόσο στην ανθρωπότητα όσο και στη μουσική, όμως κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Ένα από αυτά είναι η αξία της Βritney Spears και η φωνή της που έχει συνοδεύσει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των ‘00s.

Η εκτέλεση που ακούμε για πρώτη φορά από το τραγούδι «Joy Of Pepsi» προέρχεται από την ηχογράφηση στο στούντιο και η συγκεκριμένη έκδοση είναι πριν τη διαδικασία του mastering και την προσθήκη εφέ.

Εκατό τοις εκατό καθαρή και ανεπεξέργαστη Britney Spears!

Θυμηθείτε το τηλεοπτικό σποτ από το 2001:

Η Britney Spears εξομολογείται:
«Αρνούμαι το γεγονός ότι είμαι celebrity»

Britney Spears - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας