Η Britney Spears ίσως αποσυρθεί οριστικά από τις ζωντανές εμφανίσεις

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,973ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
856ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η Britney Spears συνεχίζει να δίνει αγώνα για την αποκατάσταση της ψυχικής υγείας της, γεγονός που δεν της επιτρέπει να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις.

Ο μάνατζερ της Britney Spears, ο Larry Rudolph, αποκαλύπτει ότι είναι πιθανό η τραγουδίστρια να αποσυρθεί οριστικά από τις ζωντανές εμφανίσεις.

«Ως το πρόσωπο που καθοδηγεί την καριέρα της, βασισμένος στις πληροφορίες που εγώ και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουν μαζί της έχουμε µόνο για λόγους ενημέρωσης, από αυτά που έχω συγκεντρώσει είναι σαφές για εμένα ότι δε θα έπρεπε να επιστρέψει στις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, όχι μόνο στο εγγύς μέλλον αλλά και πιθανώς ποτέ ξανά», δήλωσε στο «TMZ».

«Έπρεπε να κατεβάσουμε την παράστασή της επειδή τα φάρμακά της σταμάτησαν να δουλεύουν και ήταν απελπισμένη με την ασθένεια του πατέρα της», συνεχίζει.

«Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήθελε να κάνει περιοδεία, μου τηλεφωνούσε καθημερινά. Ήταν ενθουσιασμένη. Δε με έχει καλέσει εδώ και μήνες. Είναι σαφές ότι δε θέλει να κάνει εμφανίσεις τώρα», υποστηρίζει.

Ο Larry Rudolph ανέφερε επίσης ότι δεν γνωρίζει πότε θα θελήσει η Britney Spearsνα επιστρέψει στη δράση. Ωστόσο τόνισε ότι θα προτιμούσε να συμβεί αυτό όταν η Αμερικανίδα «θα είναι έτοιμη φυσικά, ψυχικά και θα είναι ένθερμη».

«Αν αυτή η στιγμή δεν έρθει πάλι, δεν θα έρθει ποτέ ξανά», πρόσθεσε.

«Δεν έχω καμία επιθυμία ή ικανότητα να την κάνω να δουλέψει ξανά. Είμαι εδώ για εκείνη μόνο όταν θέλει να εργαστεί. Και αν θελήσει ποτέ να εργαστεί ξανά, είμαι εδώ για να της πω εάν είναι καλή ιδέα ή κακή ιδέα.»

Μιλώντας στο «Billboard» λίγο αργότερα, ο Larry Rudolph προσπάθησε να ανακατασκευάσει τις δηλώσεις του για την Britney Spears.

«Άλλα μέσα ενημέρωσης φαίνεται ότι παίρνουν αποσπάσματα από το TMZ, υπονοώντας ότι η Britney δε θα δουλέψει ξανά. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλώς είπα ότι οι εμφανίσεις της στο Βέγκας έχουν ολοκληρωθεί επίσημα και ότι δεν με έχει καλέσει εδώ και μήνες για να μιλήσουμε να κάνουμε κάτι, έτσι δεν είμαι σίγουρος αν ή πότε θα ήθελε να εργαστεί ξανά. Είναι τόσο απλό», είπε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας