Η Britney Spears παρευρέθηκε στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ιδρύματος Παιδικού Καρκίνου της Νεβάδα, που δημιουργήθηκαν με δική της δωρεά.

Είναι πολύ σπάνιο για την Britney Spears να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις αυτόν τον καιρό, αλλά έκανε μια ειδική εξαίρεση για το Ίδρυμα Παιδικού Καρκίνου της Νεβάδα (NCCF), το προηγούμενο Σάββατο (4/11).

Η αστέρας της pop παρακολούθησε τα εγκαίνια του «Britney Spears Campus». Μέσα από ένα μέρος των πωλήσεων εισιτηρίων από το show «Piece Of Me» που παρουσιάζει στο Λας Βέγκας, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στο ίδρυμα. Το «Britney Spears Campus» είναι μία ολοκαίνουρια εγκατάσταση 1.500 τετραγωνικών μέτρων που συνδυάζει περισσότερες από 45 παιδιατρικές υπηρεσίες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που στέκομαι εδώ στις νέες εγκαταστάσεις του NCCF», δήλωσε η Britney Spears πριν από την τελετουργική κοπή της κορδέλας, όπως αναφέρει το «People».

«Ξεκινήσαμε τη συλλογή χρημάτων το 2014 και έχουμε συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια για να δημιουργήσουμε αυτή την εκπληκτική εγκατάσταση για να υποστηρίξουμε τα παιδιά και τις οικογένειες παντού. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους για τη γενναιοδωρία τους, που το έκαναν πραγματικότητα και να συμβεί.»

Britney Spears Campus - NCFF - Hit Channel

«Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά την Britney που είναι σε θέση να το κάνει. Το όνειρό μας εδώ και πολλά χρόνια ήταν να μπορούμε να έχουμε ένα κτίριο όπου όλα τα 45 μας προγράμματα μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα μέρος. Και είμαστε σε θέση να το κάνουμε σήμερα «, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του NCCF, Jeff Gordon.

«Και αυτό δε συμβαίνει χωρίς κάποιον όπως η Britney Spears.»

Επίσης πρόσθεσε: «Είδαμε μια πλευρά της Britney Spears που τόσοι πολλοί άνθρωποι ίσως δεν έχουν την ευκαιρία να δουν. Συνειδητοποιείς τι ιδιαίτερο πρόσωπο είναι Britney. Είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης, το ξέρουμε όλοι αυτό, αλλά μεριμνά και όσο περισσότερο τη γνωρίζουμε, τόσο πιο ευγνώμονες γινόμαστε σε εκείνη και τα παιδιά την έχουν λατρέψει.»

Britney Spears Campus - NCFF - Hit Channel

Ο Steve Sisolak, από την Επιτροπή της Κομητείας Κλαρκ της Νεβάδα, εξέφρασε μερικά εξαιρετικά λόγια για την τραγουδίστρια με τη σειρά του.

«Πριν από 35 ημέρες η κοινότητά μας πέρασε κάτι που δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έβλεπαν μία πλευρά του Βέγκας που δεν είχαν δει ποτέ πριν. Είδαν την αγάπη που έχει το Λας Βέγκας», είπε.

«Σήμερα είναι παρόμοιο με αυτό, επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πλήρως τι σημαίνει η Britney Spears γι’ αυτήν την κοινότητα. Την έχουμε δει όλοι στη σκηνή, όλοι έχουμε δει να τραγουδά και τι εκπληκτικός καλλιτέχνης και διασκεδάστρια είναι, αλλά αυτό που κάνει σήμερα είναι μία άλλη πλευρά της Britney που, δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαν την ευκαιρία να δουν πριν.»

Διαβάστε ακόμα: Ποιο playback;
Η Britney Spears τραγουδά ζωντανά και «κλείνει» στόματα

Britney Spears (live) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας