Μία σπάνια εκ βάθεων συνέντευξη έδωσε η Britney Spearts, μιλώντας για άγνωστες πτυχές της καριέρας και της ζωής της.

Όταν η Britney Spears δεν κάνει εμφανίσεις, δίνει διάφορες συνεντεύξεις για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι παραμένει μία υπολογίσιμη δύναμη.

Η pop star πλησιάζει στο τέλος της περιοδείας της στην Ασία. Έκανε μία συναυλία στην Bangkok της Ταϊλάνδης (24 Ιουνίου) και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει στάσεις στο Χονγκ Κονγκ στις 27 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη στις 30 Ιουνίου και θα τελειώσει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 3 Ιουλίου.

Οι συνεντεύξεις της τραγουδίστριας συνήθως επικεντρώνονται σε κάθε επικείμενο γεγονός, στα αγόρια της και στη μουσική, αλλά η πιο δημοφιλής εφημερίδα του Ισραήλ, «Yediot Ahronot», …έπεσε βαθύτερα. Κατάφεραν να εμπνεύσουν την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να ανοιχθεί για μία θορυβώδη περίοδο στη ζωή της.

Η Britney Spears εξομολογείται:

«Μερικές φορές αρνούμαι το γεγονός ότι είμαι celebrity. Βαθιά μέσα θέλω να είμαι πολύ ιδιωτική, που πιστεύω ότι είμαι. Όλη αυτή η φήμη είναι πολλή για μένα, καθώς είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοήσω το μέγεθός της. Όταν είσαι νέος και στην αρχή της καριέρας σου είναι κατανοητό ότι μόλις μπήκες σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά όταν μεγαλώνεις και κοιτάς αυτή τη βιομηχανία, λες ‘huh; αυτό είναι τρελό. Έχω αυτές τις στιγμές όπου θέλω μόνο να ντύνομαι σαν κανονικό πρόσωπο και να περπατώ στο δρόμο. Περνάει μέσα από το μυαλό μου αρκετά.»

Εάν θα μπορούσε να δώσει μία συμβουλή στην 16χρονη Britney Spears, ποια θα ήταν;

«Πολύ απλά: Απόλαυσε τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι δύσκολο να καταλάβεις όταν ξεκινάς νέος σε αυτή τη δουλειά.»

Και αυτό δεν το έκανε ακριβώς έτσι:

«Όχι πραγματικά. Νομίζω ότι διασκέδαζα όταν ήμουν νεότερη. Ήμουν ένα αρκετά συνηθισμένο κορίτσι, ένα αγοροκόριτσο. Αλλά τα 20 μου ήταν φοβερά. Τα 30 μου είναι πολύ καλύτερα για μένα. Έχω μάθει να γνωρίζω τον εαυτό μου καλύτερα.»

Τι έκανε λάθος στα 20;

«Νομίζω ότι έπρεπε να δώσω περισσότερα διαλείμματα στην καριέρα μου και να αναλάβω την ευθύνη για την ψυχική υγεία μου. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις που έγιναν για μένα και δεν της έκανα εγώ.»

H Britney Spears αποκαλύπτει τη συνεργασία στο νέο της single!

Ήταν υπέρ-προστατευμένη;

«Κάτι τέτοιο. Η ζωή μου ελεγχόταν από πάρα πολλούς ανθρώπους και αυτό δε σε αφήνει πραγματικά να είσαι ο εαυτός σου. Σε αυτή την κατάσταση, όταν δεν είσαι στον έλεγχο, γίνεσαι λιγότερο ενθουσιασμένος και υπάρχει λιγότερο πάθος όταν πρόκειται για μουσική. Έγραψα τότε, ότι ήμουν χαμένη και δεν ήξερα τι να κάνω με τον εαυτό μου. Προσπαθούσα να ευχαριστήσω όλους γύρω μου επειδή αυτό είναι ποια είμαι βαθιά μέσα. Υπάρχουν στιγμές που κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι: «Τι διάολο σκεφτόμουν;»

Πότε ήταν αυστηρότερη με τον εαυτό της;

«Το πιο ακριβές ερώτημα είναι πότε δεν ήμουν;»

Σε μια από τις πιο αλησμόνητες στιγμές της καριέρας της, η Britney Spears βλέπε να γίνεται παγκόσμια είδηση το περιστατικό που οδηγούσε με το γιο της Sean, βρέφος τότε, στην αγκαλιά της. Τότε κατηγορούσε τους παπαράτσι και ομολόγησε ότι ήταν πολύ αγχωμένη.

«Αυτά ήταν τα πιο σκληρά χρόνια. Νομίζω ότι οι παπαράτσι έβγαλαν την πίεση αφού δεν άφησα το σπίτι μου για δύο χρόνια.»

Ήταν αυτή η μεγαλύτερη κρίση της ζωής της;

«Η κρίση είναι μια ισχυρή λέξη.»

«Κάθε ένας από εμάς που ξεκινά από νεαρή ηλικία πρέπει να λάβει υπόψη ότι πρέπει να είναι ισορροπημένος για να παραμείνει σε αυτόν τον κλάδο και να διαχειριστεί την προσωπική ζωή του. Μερικές φορές αυτό είναι πολύ προκλητικό. Νομίζω ότι ήμουν πολύ διαφορετική τότε, νεότερη, χωρίς πάντα να γνωρίζω τι είναι καλό ή κακό, πολύ ενστικτώδης. Σήμερα είμαι σε ένα καλύτερο μέρος στη ζωή μου. Τα παιδιά μου διαμόρφωσαν την προσωπικότητά μου και με γέμισαν. Με έκαναν να μην ανησυχώ για το τι συνέβαινε σε μένα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας