Ως την πιο υπερήφανη στιγμή της καριέρας της χαρακτηρίζει η Britney Spears τη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την ενίσχυση ιδρύματος που ασχολείται με τον παιδικό καρκίνο.

Η Britney Spears είναι ένα από τα πιο ισχυρά όνομα των pop stars στον κόσμο, λατρεύεται από εκατομμύρια άτομα και παραμένει ένας από τους καλλιτέχνες με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία.

Η τραγουδίστρια του «Glory» συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε δωρεές από τις πωλήσεις εισιτηρίων για το show «Piece Of Me» που παρουσιάζει στο Λας Βέγκας προς όφελος του Ιδρύματος για τον Παιδικό Καρκίνο της Νεβάδα (NCCF). Τα χρήματα βοήθησαν να κατασκευαστεί το «Britney Spears Campus» του NCCF, μία ολοκαίνουργια εγκατάσταση 1.500 τετραγωνικών μέτρων που συνδυάζει περισσότερες από 45 παιδιατρικές υπηρεσίες.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου, για τα οποία είμαι υπερήφανος, αλλά για τίποτα περισσότερο από αυτό», ανέφερε η Britney Spears σε δήλωσή της.

«Το γεγονός ότι ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω την κατάσταση της διασημότητάς μου για να αυξήσω τα χρήματα ώστε να χτιστεί αυτή η απίστευτη εγκατάσταση για να βοηθήσω τα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους όταν το χρειάζονται, όχι μόνο φέρνει πολλά δάκρυα στα μάτια μου, αλλά πραγματικά φέρνει τεράστια σημασία σε αυτό καταπληκτικό ταξίδι στο οποίο βρίσκομαι.»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Η θεία μου Sandra πέθανε από καρκίνο και γνωρίζω τα καταστροφικά αποτελέσματα που αυτή η φοβερή ασθένεια φέρνει στα θύματά της και στους αγαπημένους της, αλλά όταν συμβαίνει σε αθώα μικρά παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα που να πιστεύω ότι είναι χειρότερο. Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω με κάποιο μικρό τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω το NCCF για την εκπληκτική δουλειά που κάνουν σε καθημερινή βάση και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί για να ανοίξω επίσημα το «Britney Spears Campus» στο Ίδρυμα για τον Παιδικό Καρκίνο στη Νεβάδα (NCCF) το φθινόπωρο ».

Όπως επισημαίνεται, το NCCF σήμερα εξυπηρετεί περισσότερους από 400 παιδιατρικούς ασθενείς, επιζώντες και τις οικογένειές τους στη νότια Νεβάδα. Μόλις ανοίξει το «Britney Spears Campus», το πρόγραμμα θεραπευτικών τεχνών του «The Caring Place» θα «διπλασιαστεί σε μέγεθος και θα επεκτείνει τις ώρες λειτουργίας».

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη μετάβαση στη νέα όμορφη τοποθεσία μας. Οι θερμές μας ευχαριστίες πηγαίνουν στην Britney Spears για τη συμπόνια και την αφοσίωσή της στο σκοπό μας, δίνοντάς μας τα μέσα να το κάνουμε αυτό μέσα από μια πρόσφατη εκστρατεία για κεφαλαιο», λέει ο Jeff Gordon, πρόεδρος και CEO του NCCF.

«Ο αντίκτυπος που θα έχει σε όλες τις οικογένειες που εξυπηρετούμε θα είναι ανυπολόγιστος, καθώς θα μας επιτρέψει να φροντίσουμε ακόμα περισσότερα μέλη της κοινότητας που έχουν ανάγκη από τις πολλές υπηρεσίες μας», τόνισε.

Αφήστε το σχόλιό σας