Την άποψή του για την τρέχουσα κατάσταση στο μουσικό τοπίο εξέφρασε ο Brandon Flowers των The Killers.

Ο Brandon Flowers, κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος των The Killers, εκφράζει την άποψή του για τη σημερινή μουσική σκηνή.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης «έλυσε» τη σιωπή του και αποφάσισε να δώσει το στίγμα της γνώμης του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλά από αυτά που καταναλώνουμε στο μουσικό τοπίο είναι «ψεύτικα». Επίσης, σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του άλμπουμ «Wonderful Wonderful» από τους The Killers, ο μουσικός υπερασπίστηκε την μπάντα του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό «Billboard», ο ηγέτης των The Killers, που επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία, δήλωσε: «Ακούμε πολύ ψεύτικη μουσική εκεί έξω. Μουσική σχεδιασμένη για τον ακροατή χωρίς διάκριση.»

Επανέλαβε τη δήλωση ότι η καινούρια δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματός του, που θα τιτλοφορείται «Wonderful Wonderful», θα είναι το αντίθετο: «Δε θα ήμουν τόσο ενθουσιασμένος γι’ αυτό το άλμπουμ αν τα τραγούδια δεν ήταν αληθινά».

«Είναι πάντα καλό όταν έχουμε αυτό το αίσθημα κορεσμού, της μετριασμένης επιθυμίας, όταν κάποιος έχει περιεχόμενο πίσω από αυτό. Έτσι γνωρίζουμε πότε έχουμε κάτι.»

Το «Wonderful Wonderful» θα έχει το άγγιγμα του παραγωγού Jacknife Lee, ο οποίος αποτέλεσε πρόταση του Bono: «Ο Jacknife κάνει το άλμπουμ των U2. Τον συναντήσαμε και μου άρεσε πολύ. Οπότε τον δοκιμάσαμε στο στούντιο και μου άρεσε ακόμα περισσότερο.»

Θα είναι υπεύθυνος για την αλήθεια πίσω από το νέο άλμπουμ των The Killers; Το πρώτο single με τίτλο «The Man» που είναι ήδη γεγονός, έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Το «Wonderful Wonderful» θα κυκλοφορήσει από την Island Records / Universal Music στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης:
Οι The Killers αποδομούν τα αρσενικά στερεότυπα
με το video clip του «The Man»

The Killers - The Man (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας