Claydee & Faydee
Claydee & Faydee

Claydee & Faydee έρχονται με την συνεργασία της χρονιάς! «Who»!

Ο πολύ-επιτυχημένος παραγωγός και performer, Claydee που μετράει ήδη 10 συνεχόμενα Top Hit Singles στο Ελληνικό airplay chart μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Who”. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Faydee, ο τραγουδοποιός από την Αυστραλία που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε Ρουμανία, Πολωνία, Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Κύπρο και έχει ήδη 2 συνεχόμενα Top10 hits στο Official Airplay Chart της χώρας μας.

Ο Claydee βρέθηκε πριν λίγους μήνες στο studio μαζί με τον Faydee και δημιούργησαν το track “Who”. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό pop smash anthem, το οποίο αναμένεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της νέας χρονιάς, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την κορυφαία ανεξάρτητη dance εταιρεία στην Ελλάδα, την Down2Earth Records.

Το “Who” το έγραψε ο Claydee, ο οποίος έκανε και την παραγωγή ενώ οι στίχοι που τραγουδάει ο Faydee στο τραγούδι ανήκουν στον ίδιο. Τα views στο YouTube των δύο καλλιτεχνών μαζί ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια!

Ο Claydee δε σταματάει τη δουλειά και βρίσκεται συνέχεια στο studio δουλεύοντας το debut album του που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Αφήστε το σχόλιό σας