Αν και ο Bradley Cooper εξέπληξε στο ρόλο του τραγουδιστή στη μεγάλη οθόνη, αισθάνεται φόβο για την εμφάνισή του στη σκηνή.

Ο Bradley Cooper προβλέπει ότι θα καταληφθεί από φόβο στη σκηνή, όταν θα ερμηνεύει τη βραδιά των Όσκαρ μαζί με τη Lady Gaga την επιτυχία «Shallow» της ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε πολύ καλά στο ρόλο του rockstar Jakcson Mane στο πλευρό της Ally στο μιούζικαλ – δράμα, είναι λίγο αγχωμένος για την κοινή εμφάνιση με την αστέρα της pop στην πραγματική ζωή.

«Είμαι βέβαιος ότι θα τρομοκρατηθώ», είπε στο «E!» στο περιθώριο της τελετής απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild/SAG).

«Σκέφτηκα: Γιατί; Πρέπει να έχω κάποια τελευταία επιθυμία πριν τον θάνατο!», ανέφερε αργότερα στο «Extra» για την επικείμενη εμφάνισή του στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «A Star Is Born» τραγούδησε πρόσφατα μαζί με τη Lady Gaga, κατά τη διάρκεια παράστασης της τραγουδίστριας στο Λας Βέγκας, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές στο κοινό και σε όλο το διαδίκτυο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τραγούδησαν το «Shallow» και το πλήθος τους συνόδευσε.

Η ταινία «A Star Is Born» έλαβε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ:

Για την «Καλύτερη Ταινία», τον «Α’ Γυναικείο Ρόλο» (Lady Gaga), το «Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι» (Shallow), τον «Α’ Ανδρικό Ρόλο» (Bradley Cooper), «Β’ Ανδρικό Ρόλο» (Sam Elliott), το «Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο», της «Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας» και της «Καλύτερης Μίξης Ήχου»

Τα φετινά Όσκαρ, τα ετήσια βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, θα απονεμηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας