Χθες, Τετάρτη 29/01 έγιναν τα εγκαίνια για το πρώτο αλλά κι ολοκαίνουργιο κατάστημα του Διονύση Πυρομάλη, Boudoir. Το μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο του Κολωνακίου και συγκεκριμένα στην οδό Σκουφά 25! Εκεί, μπορείτε να βρείτε τα πάντα όσον αφορά τα γυναικεία αξεσουάρ κι όχι μόνο. Τα κοσμήματα είναι ο παράδεισος της κάθε γυναίκας, οπότε, αξίζει να περάσετε μία βόλτα. Δεν θα σας πάρει πολύ!

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες | Ηρώ Τζημίκα

Ο Διονύσης, είναι ένας νέος και ταλαντούχος σχεδιαστής κοσμημάτων. Τα κοσμήματα του τα έχουν φορέσει σχεδόν όλες οι γυναίκες καλλιτέχνιδες! Στα εγκαίνια του καταστήματος, βρέθηκαν πολλοί φίλοι αλλά και γνωστοί του, εντός κι εκτός του καλλιτεχνικού χώρου! Εγώ, ήμουν επίσης εκεί και κατάφερα να αποσπάσω μερικά λόγια από τους περισσότερους τραγουδιστές, τραγουδίστριες αλλά κι ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το styling των αγαπημένων σας καλλιτεχνών!

– Βρισκόμαστε στα εγκαίνια του πρώτου μαγαζιού του Διονύση. Τι συμβαίνει εδώ; 

Διονύσης Πυρομάλης: Είναι το πρώτο μαγαζί Boudoir ακριβώς! Ασχολούμαι 3 χρόνια με τα κοσμήματα κι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιτέλους άνοιξα κι ένα δικό μου μαγαζί. Είναι ωραία να σε στηρίζουν και χαίρομαι που έχω τόσους ωραίους ανθρώπους τριγύρω μου! Όπως όλα τα νέα παιδιά έχουν όνειρα, έτσι κι εγώ σαν νέο παιδί είπα να το κάνω πραγματικότητα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο γι’αυτό κι άλλωστε είναι προσιτές οι τιμές. Δεν έχουμε ξεφύγει πουθενά.

Αποστολία Ζώη: Ο Διονύσης από ότι καταλαβαίνεις, έχει τόσο κόσμο που τον πιστεύει, έτσι, ήρθαν όλοι οι φίλοι κι οι γνωστοί του. Μία από αυτούς, είμαι κι εγώ!

2IT: Είμαστε εδώ στα εγκαίνια του αγαπημένου μας Διονύση Πυρομάλη που μας κάνει τα πιο ωραία κοσμήματα που υπάρχουν στην αγορά. Να ζηλεύετε όλοι! Ήρθαμε εδώ γιατί τον στηρίζουμε πολύ!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Με τον Διονύση είμαστε φίλοι από πολύ παλιά, πριν ανακαλύψει αυτό το ταλέντο του. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί είναι μοναδικός και ξεχωριστός. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.

Φανή Πολυχρονίου: Εδώ κάνουμε πάρτι! Αγαπάμε τα κοσμήματα του Διονύση κι ήρθαμε να τον τιμήσουμε αλλά και να ψωνίσουμε!

Shaya: Γίνεται χαμός! Έχουν έρθει όλοι οι φίλοι κι οι γνωστοί γιατί δίνει πολύ μεγάλη χαρά και στις γυναίκες και στους άντρες διότι φτιάχνει κοσμήματα για όλα τα στυλ. Είμαι περήφανη γι’αυτόν, γιατί ήταν κολλητός φίλος πριν ακόμα γίνουν όλα αυτά.

Vegas: Βρισκόμαστε στα εγκαίνια του φίλου μας Διονύση, ο οποίος θα πάει πολύ καλά! Πιστεύουμε σε αυτόν διότι αυτό που κάνει το αγαπάει κι επειδή το αγαπάει θα το πετύχει!

Ελένη Χατζίδου: Από ότι ακούτε και βλέπετε ένας χαμός! Ήταν καιρός να κάνει ένα μαγαζί ο Διονύσης για να δει όλος ο κόσμος τη δουλειά του. Φοβάμαι μη μας φύγει για εξωτερικό. Εγώ, ήμουν από τις τυχερές γιατί από τότε που ξεκίνησα φοράω δουλειές του Διονύση.

Μαρίνα Σάζη: Απλά πανικός. Ο Διονύσης είναι και φίλος και τον στηρίζω και με στηρίζει πάρα πολύ. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Βαλάντω Τρύφωνος: Έχουμε έρθει στα εγκαίνια του Διονύση για το Boudoir. Είναι από τους πιο ταλαντούχος σε αυτό που κάνει και του εύχομαι κάθε επιτυχία.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Περνάμε πολύ όμορφα εδώ, το μαγαζί είναι φανταστικό και υπάρχει πολύς κόσμος. Οι δημιουργίες του είναι μία και μία πραγματικά. Ο Διονύσης έχει κάνει εδώ κάτι ξεχωριστό και το όνειρο του το έκανε πραγματικότητα.

Βασίλης Θωμόπουλος: Εδώ έχουμε τα εγκαίνια του μαγαζιού του Διονύση. εγώ ως σχεδιαστής ρούχων, έχω βάλει τις δικές μου πινελιές σε κάποια ρούχα, ανδρικά και γυναικεία αλλά και σε κάποια γιλέκα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το κατάστημα εδώ! Ελπίζω να πάει καλά και τον στηρίζουμε.

Δημήτρης Στρέπκος: Με το Διονύση είμαστε φίλοι κι έχουμε χρόνια συνεργασίας.  Άλλοτε στα shows μας έκανε τις μάσκες, άλλοτε τα γάντια. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα.

– Ποια είναι η σχέση σας με τα κοσμήματα; 

Αποστολία Ζώη: Εγώ κατά καιρούς φοράω κοσμήματα κι αξεσουάρ, όλων των ειδών. Μπορώ να φοράω για μια φάση δαχτυλίδια, μετά κρεμαστά στο λαιμό, κοντά, μακριά, πιο λεπτά, πιο πομπώδη! Ο Διονύσης μέχρι στιγμής, ότι μου έχει δώσει, το φοράω καθημερινά, διότι έχω βρει το στυλ μου και μου ταιριάζουν απίστευτα.

2IT: Μας αρέσουν πάρα πολύ, τα αγαπάμε και μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα ρούχο! Από ένα απλό φανελάκι μπορεί να γίνει μία σούπερ fashion δημιουργία με τη βοήθεια ενός αξεσουάρ.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Γενικά, δεν τα έχω και πολύ καλά με τα κοσμήματα και τις τσάντες. Αλλά λόγω της δουλειάς συμπεριλαμβάνονται μέσα αυτά. Πάλι καλά που έχω φίλους σαν το Διονύση.

Φανή Πολυχρονίου: Η σχέση μου μαζί τους, είναι σχέση αγάπης! Όλα ξεκινάνε από εκεί κι όλα μπορούν να φτιαχτούν με ένα απλό κόσμημα.

Shaya: Η αλήθεια είναι ότι ο Διονύσης με έβαλε περισσότερο σε αυτό το τρυπάκι με τα κοσμήματα. Βρήκα ακριβώς το στυλ μου, οπότε η σχέση μου είναι πολύ καλή. Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγω από το σπίτι χωρίς κόσμημα.

Vegas(Μελίνα): Η σχέση μου μαζί τους είναι μία σχέση αγάπης και πάθους!(γέλια) Βλέπεις τα λατρεύω και τα φοράω πάντα, σε κάθε εμφάνισή μου. Είτε είμαι πάνω στη σκηνή, είτε βγαίνω μία βόλτα!

Ελένη Χατζίδου: Εγώ νομίζω ότι χωρίς κόσμημα δεν πας πουθενά. Ένα άσπρο ή ένα απλό μαύρο t-shirt αλλάζει με ένα ωραίο κόσμημα από πάνω. Όπως και το δικό μου σήμερα!

Μαρίνα Σάζη: Τα λατρεύω. Ότι λάμπει το θέλω! (γέλια)

Βαλάντω Τρύφωνος: Έχω έρωτα μαζί τους! Έχω ένα ολόκληρο συρτάρι γεμάτο από αυτά. Μπορεί να μην αγοράσω ρούχα για μια περίοδο αλλά τα κοσμήματα δεν θα λείψουν ποτέ!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με τα κοσμήματα, όπως και κάθε γυναίκα, έχουμε μία σχέση αγάπης. Εγώ, μιας κι η δουλειά μου είναι αυτή, σε φωτογραφήσεις που κάνω, δοκιμάζω αρκετά κοσμήματα τα οποία έχουνε διαφορετικό στυλ. Μου αρέσουν όλα!

– Σε περίοδο κρίσης, ο Διονύσης κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα. Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σε αυτό; 

Αποστολία Ζώη: Εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω τη ψυχοσύνθεση του ακριβώς. Δύο λόγια που είπαμε πάντως, τον είδα λίγο αγχωμένο! Θα με τρόμαζε να κάνω ένα τέτοιο βήμα σε μια περιοχή που είναι δύσκολη, με πολλές απαιτήσεις και μεγάλα ενοίκια. Εμείς τον στηρίζουμε και θα είμαστε δίπλα του! Καλό κουράγιο του εύχομαι!

2It: Είναι τολμηρή κίνηση γι’αυτή την εποχή, αλλά νομίζουμε ότι οι άνθρωποι που δημιουργούν ακόμα και σήμερα δεν πηγαίνουν χαμένοι. Καλό είναι να ανοίγουν μαγαζιά με ανθρώπους που κάνουν νέα πράγματα και με ανθρώπους που έχουν κάτι να δηλώσουν.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είμαι υπέρ στο ότι πρέπει να εναντιωθούμε σε αυτό και να μη μας πάρει από κάτω. Χθες το βράδυ πέρασα από εδώ κι είδα ότι τα μαγαζιά ήταν άδεια. Δεν υπήρχε κινητικότητα. Είναι όμως ένα ρίσκο το οποίο πρέπει να πάρεις. Αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις θα πάει και καλά.

Φανή Πολυχρονίου: Είναι τολμηρό, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους που έχουμε. Ο κόσμος ψάχνει τις δημιουργίες του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Shaya: Καλά έκανε! Τα κοσμήματα του είναι πολύ οικονομικά δεν είναι δύσκολο να πάρεις δηλαδή ένα ή δύο. Πρέπει να υπάρχουν όνειρα είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει κρίση.

Vegas: Ο τολμών νικά κι ο Διονύσης επειδή το τόλμησε θα τα καταφέρει. Δεν πρέπει κανείς να το βάζει κάτω και φυσικά δεν πρέπει τίποτα να μας πτοεί!

Ελένη Χατζίδου: Τώρα ουσιαστικά με την κρίση, γίνεται ένα ξεκαθάρισμα και δίνεται η ευκαιρία να δείξουν όσοι έχουν ταλέντο για να μείνουν. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο Διονύσης. Είναι δύσκολη η αγορά, όντως κλείνουν τα μαγαζιά αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, γιατί θα ανακάμψουμε!

Μαρίνα Σάζη: Κοίτα, πιστεύω ότι έχει κάνει μια καλή κίνηση, μια κίνηση ματ. Στη showbiz κινείται καλά ο Διονύσης κι οι περισσότεροι καλλιτέχνες τον στηρίζουν και αγοράζουν δικά του πράγματα. Δεν θα χαθεί γιατί είναι καλός σε αυτό που κάνει κι αυτό περνάει και στον κόσμο.

Βαλάντω Τρύφωνος: Είναι όντως μία δύσκολη περίοδος, αλλά άμα έχεις ταλέντο και τα πράγματα που κάνεις ξεχωρίζουν, θα πας μπροστά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Από τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά και πιστεύω ότι η κρίση δεν θα τον πιάσει!

Βασίλης Θωμόπουλος: Είναι αξιοθαύμαστο να βλέπεις στις μέρες να γίνονται τέτοιες ενέργειες από νέους ανθρώπους. Είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους εμάς που κάνουμε κάτι παρεμφερές. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και πρέπει να παίρνουμε θάρρος!

Δημήτρης Στρέπκος: Ο Διονύσης έχει όραμα και προσφέρει κοσμήματα σε προσιτή τιμή με πολύ καλό υλικό. Έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει.

– Και μιας που σας έχω εδώ θέλω να μου πείτε τα δικά σας νέα σχέδια…

Αποστολία Ζώη: Εμείς συνεχίζουμε τις εμφανίσεις μας με τον Νίκο Βέρτη στο Fantasia κι ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει κι η ανταπόκριση του είναι τεράστια. Για εμένα είναι το ιδανικό. Δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη αρχή. Έχει πάρει παράταση το σχήμα αλλά δεν ξέρω ακριβώς μέχρι πότε. Δισκογραφικά είμαι έτοιμη και μέσα στο Φεβρουάριο θα υπάρξουν και τα νέα μου τραγούδια!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τα δικά μου νέα σχέδια δεν μπορώ να σου τα αποκαλύψω τώρα αλλά σίγουρα είμαι ενεργή αυτή τη περίοδο. Από εμφανίσεις είμαι στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και τους Vegas και τα πάμε τέλεια αν πάρουμε σαν δεδομένο αυτή την εποχή.

Shaya: Εγώ ήμουν στο εξωτερικό πριν μερικούς μήνες, ήταν απίστευτη εμπειρία και το Dubai είναι μία χώρα με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Δεν είναι η χώρα που θα έμενα μόνιμα διότι δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα. Σαν το σπίτι σου, πουθενά! Οπότε, επέστρεψα κι ετοιμάζω τα επόμενα μου βήματα, όμως δεν μπορώ να σου αποκαλύψω πολλά!

Vegas: Αυτή τη περίοδο είμαστε στο στούντιο κι ετοιμάζουμε το καινούργιο μας άλμπουμ! Ξέρεις, μελετάμε ξεχωριστά και με πολλή προσοχή το κάθε κομμάτι. Επίσης είμαστε στο Club 22 κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και περνάμε απλά υπέροχα!

Ελένη Χατζίδου: Έχω βγάλει εδώ και δύο μήνες ένα καινούργιο κομμάτι που λέγεται «Άποψη μου» και το έχει γράψει ο Φοίβος. Θα βγει και το video clip και κάποια στιγμή ελπίζω να κάνω και μια ολοκληρωμένη δουλειά, γράφω κι εγώ μουσική και στίχους οπότε σύντομα θα κυκλοφορήσω και κάτι δικό μου! Από εμφανίσεις είμαστε από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή στο Ποσειδώνιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μαρίνα Σάζη: Αύριο κιόλας ταξιδεύω για τα Mad Awards της Βουλγαρίας! Από εμφανίσεις θα έχουμε διάφορες και στο εξωτερικό αλλά κι εδώ σε γνωστά μαγαζιά. Γενικότερα όμως θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα!

Βαλάντω Τρύφωνος: Είμαι σε μια φάση που ψάχνω καινούργια κομμάτια κι από εμφανίσεις το μιλάμε ακόμα. Δεν είναι τίποτα σίγουρο!

Δημήτρης Στρέπκος: Εμείς ξεκινήσαμε την καινούργια συλλογή με τα νυφικά! Έχουμε πολλά editorial και γενικότερα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!

<object width=»628″ height=»353″> <param name=»flashvars» value=»offsite=true&lang=en-us&page_show_url=%2Fphotos%2Fhitchannel%2Fsets%2F72157640321908133%2Fshow%2Fwith%2F12222303664%2F&page_show_back_url=%2Fphotos%2Fhitchannel%2Fsets%2F72157640321908133%2Fwith%2F12222303664%2F&set_id=72157640321908133&jump_to=12222303664″></param> <param name=»movie» value=»http://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=138195″></param> <param name=»allowFullScreen» value=»true»></param><embed type=»application/x-shockwave-flash» src=»http://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=138195″ allowFullScreen=»true» flashvars=»offsite=true&lang=en-us&page_show_url=%2Fphotos%2Fhitchannel%2Fsets%2F72157640321908133%2Fshow%2Fwith%2F12222303664%2F&page_show_back_url=%2Fphotos%2Fhitchannel%2Fsets%2F72157640321908133%2Fwith%2F12222303664%2F&set_id=72157640321908133&jump_to=12222303664″ width=»628″ height=»353″></embed></object>

Αφήστε το σχόλιό σας