Η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της άνοιξαν την αυλαία ενός νέου κύκλου μουσικών παραστάσεων.

Μία μαγική, θριαμβευτική πρεμιέρα έζησαν το Σάββατο που μας πέρασε οι εκατοντάδες φίλοι της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που γέμισαν ασφυκτικά το ανανεωμένο «Διογένης Studio», για να είναι εκεί στο ξεκίνημα μίας ακόμη συναρπαστικής παράστασης-πρότασης!

«Μπελ Ρεβ»!

Και η πιο αγαπημένη και δημοφιλής τριάδα του ελληνικού τραγουδιού κατάφερε και πάλι να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και τόλμησε να κάνει πράξη ένα από τα πιο ωραία τους όνειρα: Τη δημιουργία ενός ιδιότυπου ρεσιτάλ για φωνή και ορχήστρα, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!

Η Νατάσσα Μποφίλιου, συγκινητική και απαστράπτουσα στη σκηνή, ερμήνευσε συγκλονιστικά όχι μόνο τις μεγάλες επιτυχίες της τριάδας αλλά και αγαπημένα τραγούδια τους που δεν είχαν ακουστεί έως τώρα στα προγράμματά τους. Και μαζί με αυτά, για πρώτη φορά και αρκετά τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου που η Νατάσσα τα ερμήνευσε σε διάφορες γλώσσες.

Από το «Back to black» και την Amy Winehouse έως το «Wa Habibi» και από τη Rihanna έως την Patty Pravo, η απόσταση εκμηδενίστηκε καθώς με τη μοναδική ερμηνεία της Νατάσσας κάθε τραγούδι αντιμετωπίστηκε σαν μικρό μονόπρακτο και όλα μαζί συνέθεσαν ένα υπέροχο μουσικό μωσαϊκό, ένα χειροπιαστό όνειρο, που συνεπήρε και μάγεψε το κοινό.

Νατάσσα Μποφίλιου - Μπελ Ρεβ - Διογένης Studio - Hit ChannelΕξαιρετικός και με ευδιάκριτη χημεία με τη Νατάσσα στα ντουέτα τους και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, για τον οποίο ο Θέμης και ο Γεράσιμος έγραψαν ένα από τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια της παράστασης.

Εμπνευσμένες και απρόβλεπτες ενορχηστρώσεις κατάφεραν να μεταμορφώσουν ακόμη και τα πιο γνωστά τραγούδια σε ολοκαίνουργια, προσδίδοντάς τους πρωτοτυπία και νέο ενδιαφέρον. 15 υπέροχοι μουσικοί επί σκηνής, με τα βιολιά και τα υπόλοιπα έγχορδα να πρωτοστατούν, μετέφεραν καλαισθησία, ευγένεια και λυρική λάμψη σε ένα πρόγραμμα, από το οποίο δεν έλειψε όμως η ένταση, η δύναμη και ο ενθουσιασμός.

Η καλοκουρδισμένη σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, το ονειρικό σκηνικό με ένα φοίνικα-σύμβολο να δεσπόζει και το διαφορετικό στήσιμο του «Διογένης Studio» που ανακαινίστηκε ειδικά για τις ανάγκες της παράστασης, συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση μίας παράστασης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενός μουσικού ρεσιτάλ που  ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στις νυχτερινές προτάσεις της πόλης

Τελευταίο πλάνο, με όλους τους συντελεστές όρθιους στη σκηνή να τραγουδούν, αποδεικνύοντας πως καμιά φορά η πραγματικότητα μπορεί να είναι καλύτερη από τα όνειρα..!

Το «Μπελ Ρεβ» παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στο «Διογένης Studio».

Αφήστε το σχόλιό σας