Ο Robbie Williams δέχθηκε την πρόσκληση του Bob Sinclar.

Λος Άντζελες, έναρξη νέας σχολικής χρονιάς: Ο Bob Sinclar ήταν προσκεκλημένος σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση σχολείου, όπου μεταξύ των γονέων ήταν και ο Robbie Williams.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής και μακριά από στούντιο και clubs, μερικές λέξεις μόνο ήταν αρκετές προκειμένου να γεννηθεί η ιδέα μιας συνεργασίας μεταξύ των δύο καλλιτεχνών στο «Electrico Romantico».

Εκρηκτικό και ιδιαίτερα groovy το νέο single, προσδιορίζει  τη μουσική στροφή του  Bob Sinclar ενώ επιβεβαιώνει ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία όταν συνεργάζονται δυο τόσο καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Στοιχεία funk, disco, soul και electro, συνδυάζονται με ένα μαγευτικό τρόπο.

Το «Electrico Romantico» κυκλοφόρησε παγκόσμια για να επιβεβαιώσει τον Bob Sinclar ως hit maker για περισσότερα από 20 χρόνια.

Διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Planetworks.

Ο Robbie Williams έχει πουλήσει πάνω από 77 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Είναι ο πιο επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στην Μεγάλη Βρετανία και ο πιο επιτυχημένος μη – λατινογενής καλλιτέχνης στην Λατινική Αμερική.

Το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα. Στην κατοχή του έχει επίσης 18 BRIT Awards, τα περισσότερα από κάθε άλλον καλλιτέχνη, και 8 ECHO Awards.

 

Αφήστε το σχόλιό σας