Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, μαζί με την αγαπητή ομάδα της Inflowence Muzik, βρεθήκαμε στο Θέατρο Προσκήνιο (Στουρνάρη & Καπνοκοπτηρίου 8) όπου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο εξαιρετικός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανεβάζει την παράσταση «Mnimonimus».

Η παράσταση αποτελείται από ένα μονόλογο του Βλαδίμηρου, ο οποίος με την συνοδεία κάποιων βίντεο αλλά και… του κόσμου παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική παράσταση από την οποία δεν απουσιάζει η κριτική. Κριτική με πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, την οποία ο καλλιτέχνης δεν διστάζει να μετατρέψει σε καυστική σάτιρα που στοχεύει προς τους ίδιους του πολίτες άρα και το κοινό της παράστασης.

Τα τραγούδια που ακούγονται κατά τη διάρκεια του «Mnimonimus» είναι το «Δεν είμαι καλά» και το «Που Πάμε» το οποίο γράφτηκε με αφορμή την παράσταση. Στην παράσταση της Κυριακής έδωσε το παρόν και ο ίδιος ο Phyrosun αλλά και η Ju Ju, με τον rapper να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδάει παρέα με τον ηθοποιό. Περισσότερες λεπτομέρεις για την παράσταση δεν σας δίνουμε. Να πάτε να την δείτε!

Αφήστε το σχόλιό σας