Δείτε το πρώτο τρέιλερ για το Blade Runner 2049, σίκουελ του Blade Runner.

30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ (Ryan Gosling), ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό που μπορεί να οδηγήσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard (Harrison Ford), έναν άλλο blade runner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Χάμπτον Φάντσερ και Μάικλ Γκριν. Σημειώνεται ότι η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ είχε ως πηγή έμπνευσης τη νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ «Do Androids Dream of Electric Sheep».

Ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ σημειώνει: «Πάντα με έλκυαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας με στιβαρό όραμα που μας οδηγούσαν σε μοναδικούς παράλληλους κόσμους, και το αυθεντικό «Blade Runner» είναι μακράν η καλύτερη του είδους όλων των εποχών. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ευφυώς ενέπλεξε την επιστημονική φαντασία με το νουάρ στοιχείο για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη. Το καινούργιο «Blade Runner» είναι μια επέκταση της πρώτης ταινίας μερικές δεκαετίες αργότερα».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto, Barkhad Abdi, Lennie James, Mackenzie Davis, και Sylvia Hoeks. Αναμένεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2017.

πηγή 1,2

Αφήστε το σχόλιό σας