Οι Black Sabbath ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook πως βρέθηκε ο μουσικός που θα πάρει τη θέση του drummer και αναφέρθηκαν με λίγα λόγια στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ward.

 

Ο Bill Ward, από τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας, ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως δεν θα πάρει μέρος σε καμία από τις συναυλίες που θα δώσουν οι Sabbath αυτό το καλοκαίρι σε Birmingham, Download Festival και Lollapalooza. Η απάντηση του συγκροτήματος αναφέρει: «Αποφασίσαμε να μην κάνουμε αναλυτικές δηλώσεις σχετικά με την ανακοίνωση του Bill. Σε όλες τις ιστορίες υπάρχουν οι δύο πλευρές. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στις πρόβες και μετά την θεραπεία του Tony κάναμε εξαιρετική πρόοδο. Έχουμε κλείσει ένα drummer για τις επερχόμενες εμφανίσεις. Τα λέμε στο Download».

 

Μάλιστα ο Ward αποκάλυψε πως τον περασμένο μήνα του πρότειναν να παίξει σε τρία τραγούδια, στο show του Download Festival, κάτι που αρνήθηκε λέγοντας πως δεν ήταν προετοιμασμένος να δει άλλον drummer να παίζει το σετ των Sabbath, πόσο μάλλον να παίξει σε τρία τραγούδια!

Αφήστε το σχόλιό σας